≡ Menu

Word jij een winnaar met Archangels: Salvation?

Archangels Salvation gokkastLaat jij het goede van het kwade overwinnen en sleep je ondertussen ook nog eens leuke wins binnen? Dan zal Archangels: Salvation van de Zweedse software provider Netent je hierbij helpen. Deze geweldige nieuwe slot bestaat uit 6 rollen en heeft 12 rijen om op te spelen. Daarnaast zijn er 100 vaste winlijnen die jou een win kunnen bezorgen tot wel €150.000! Deze spannende slot bevat meerdere interessante bonus features om jouw combinaties mee te maken. Dit klinkt geweldig, daarom is dit een goed moment om te ontdekken wat de voordelen zijn van jou als je meespeelt. Er zijn verschillende opties, je kunt namelijk eerst gratis spelen en vervolgens pas een bedrag naar keuze storten en inzetten. Maar je kunt uiteraard ook direct voor de winst gaan en met eigen geld spelen. Iedere dag weer krijg je deze kans aangeboden.

Archangels: Salvation is een hele mooie aanvulling op het huidige assortiment van Netent. Veel spelers hebben er langere tijd naar uit gekeken maar het is echt zover. Bijna ieder casino biedt het spel aan, dus waar je ook bent aangemeld, log in en probeer het zelf. Door naar de prijzentabel te kijken bij Archangels: Salvation en andere fruitautomaten, kom je er achter welke symbolen je nodig hebt en wat je daarmee kunt winnen.

Archangels Salvation

Hot Spot Areas

Het royale grid waar je op speelt met Archangels: Salvation heeft 2 zogenoemde ‘Hot Spot Areas’, welke de 2 bovenste en de 2 onderste regels beslaan. Deze rijen kunnen de Heaven feature or de Hell feature activeren. Dit kan wel eens heel spannend zijn, want welke optie wordt het bij jou? Laat het op je afkomen als je de slot hebt geopend. Het kan namelijk iedere draai weer de andere kant op gaan en dat maakt het zo spannend. Als je een paar keer draait, dan maak je het misschien wel beide mee en weet je ook wat het meest winstgevende is voor jou.

Wild symbolen bij de fruitautomaat

Wanneer je een 2×2 Wild symbool landt in een van de bovengenoemde Hot Spot Areas, dan heb je de Wild Feature geactiveerd. Welke de Heaven of de Hell feature kan zijn, afhankelijk van de hot spot die wordt gebruikt. Je bent natuurlijk wel benieuwd wat de gevolgen zijn als de functie eenmaal actief is. Dit verklappen we nog niet, want het is veel leuker om dat zelf te ontdekken als je het spel speelt. In ieder geval zijn het spannende momenten die je graag iedere keer weer mee wil maken. De wilds zijn bij de gokkasten altijd spannend en hebben altijd een belangrijke rol tijdens het spel. Het wordt hierdoor uitdagender, spannender en winstgevender voor jou als speler. Alleen maar leuk dat er zoveel met wilds is gedaan bij dit spel!

Gratis Spins winnen

Naast de Wild symbolen, vind je in deze slot ook de welbekende Scatter symbolen die je bij minimaal 3 gelande symbolen je naar de Gratis Spins modus brengen. Het aantal gratis spins dat je zult ontvangen, is afhankelijk van de hoeveelheid Scatters die op het speelveld terecht zijn gekomen. Je kunt met deze feature tot wel 25 gratis spins verdienen en daarnaast zullen de hot spot gebieden beide een extra rij beslaan. Dit geeft je extra kansen op het activeren van de Wild feature. Spannender kan het toch niet worden? Genoeg mogelijkheden voor jou om na te gaan wat er allemaal mogelijk is bij dit spel en zelfs gratis spelen is daarbij een optie.

Next post:

Previous post: