≡ Menu

Wolf Cub van Netent spelen?

Wolf Cub gokkastAls je het leuk vindt om buitenom fruitautomaten een slot van Netent te ontdekken, dan hebben we nu goed nieuws voor je. Speel dan namelijk nu mee met de slot Wolf Cub. Het is een mooie slot waarbij je zowel gratis als voor geld kunt spelen. Netent staat er om bekend dat ze spellen voor je klaar hebben staan met hoge uitkeringspercentages. Daar wil jij toch ook alles over weten? Bij deze slot staan de wolven centraal en word je meegenomen naar een besneeuwd bos. Je ziet op de voorgrond allerlei dieren symbolen. Het is de bedoeling dat je met deze symbolen mooie prijzen gaat winnen. Op de achtergrond zal het continu sneeuwen en de wolf is hierbij ook geanimeerd weergegeven en dat wordt nog eens spannend! Zet het geluid maar eens aan, dan zie je namelijk hoe spannend het echt kan zijn!

Winnen maar met vijf rollen

Bij de slot Wolf Cub kun je met vijf rollen spelen en in totaal zijn er 20 winlijnen. Bij de vijf rollen zijn er in totaal 15 symbolen waar jij een kans mee gaat maken op hele mooie prijzen. Jij gaat deze kans niet aan je voorbij laten gaan, want door naar de prijzentabel te kijken, zie je welke prijzen je kunt winnen. Hoeveel symbolen er nodig zijn, kun je in de tabel zien. Nu maar hopen dat je dat beetje geluk hebt en een hele mooie prijs in de wacht gaat slepen met de vijf rollen van de slot Wolf Cub.

Wolf Cub slot spelen Netent

Extra bonusfuncties gebruiken

Bij deze mooie slot zijn er verschillende extra bonusfuncties en die kun jij dus ook gebruiken! Als je een wild hebt dan kun je deze herkennen als een pootafdruk van de wolf. Deze kan andere symbolen op de rollen vervangen en zo zijn je kansen om winsten te behalen nog groter. Maar je kunt ook een Scatter krijgen en als je deze in totaal drie hebt kun je weer free spins verdienen. Je hebt ook nog een Blizzard Feature en deze kun je tegenkomen tijdens de free spins. Daar wordt ook nog veel extra’s mee verdiend. Zorg dat je een gokje gaat wagen en ook gaat ontdekken wat de symbolen je allemaal op kunnen leveren!

Speel mee met de bonussen

Bij een online casino kun je wanneer je je aan gaat melden altijd rekenen op een mooie bonus. Met name bij de eerste storting kan het erg goed gaan en weet je als geen ander hoeveel geld er verdiend kan worden. Vaak krijg je namelijk een 50% of een 100% bonus en vaak is daar ook een maximaal bedrag aan gekoppeld. Dit bedrag kun jij dan gebruiken om extra in te zetten bij de slots. Speel ook mee bij Wolf Cub en dan kun jij zien hoeveel geld jij met je gekregen bonusgeld kunt verdienen.