≡ Menu

Waarom Club 2000 spelen?

Club2000Een fruitautomaat die je zeker eens geprobeerd moet hebben is de gokkast genaamd Club 2000. Als je de slot hebt geopend dan heb je direct het idee dat je in het midden een sleutelgat ziet. Jouw doel is dus om de sleutel te vinden en veel geld in de wacht te slepen! Hoe kun je dat doen? Dit kan alleen door de juiste symbolen te verzamelen. De winsten kunnen behaald worden met fruitsymbolen, er kunnen hoge en lage bedragen gewonnen worden en in totaal heb je drie rollen waar je op gaat spelen. Het basisspel speel je met de drie onderste rollen en daar kan al gespeeld worden met een inzet van 1 credit. Dit is 0,10 eurocent per draai. Ga je een inzet plaatsen, dan kun je verschillende combinaties proberen te vormen om een prijs te winnen. Als je naar de prijzentabel kijkt, dan zie je al snel wat de mogelijkheden zijn. Je ziet dan welke symbolen je nodig hebt om welke prijzen te kunnen winnen. Er kan al gewonnen worden met een kers, maar ook wanneer je twee of drie soortgelijke symbolen hebt kun je veel mooie prijzen winnen.

Prijs gewonnen en nu?

Wanneer je een prijs hebt gewonnen in het basisspel, dan kun je de credits laten verplaatsen naar de clubmeter. Ze kunnen ook aan je basistegoed toe worden gevoegd om ze later in te kunnen zetten bij het basisspel. Het kan ook zijn dat je jouw gewonnen bedrag wil laten verhogen. Dan is er de Gamble functie die je kunt kiezen. Je speelt dan een kop of munt spel en dan bepaal je of je prijs verdubbeld gaat worden of niet. Er kan een maximale verdubbeling gewonnen worden bij deze functie van maximaal 200 credits.

Hold Functie

Je gebruikt bij de slot Club 2000 altijd een automatische HOLD functie. Dit wil voor jou als speler betekenen dat bepaalde rollen vastgezet kunnen worden wanneer dat er verhoogde kansen zijn om prijzen te winnen bij een volgende draai. Je hoeft de HOLD functie niet te gebruiken. Misschien wil je veel liever de rollen vrijstellen en dan kun je de RESET knop gebruiken. Het zou kunnen zijn dat de functie niet automatisch is ingesteld, dan kun je zelf wel de HOLD functie kiezen en hier op drukken. Wissel het eens af, dan kun je zien wat je zelf prettig vindt tijdens het spel.

Club2000 Stakelogic

Vervolgspelen spelen

Er is naast het basisspel nog een vervolgspel bij Club 2000 wat je kunt spelen. Daarbij kun je inzetten met vier credits op de winlijn. Het wordt gespeeld op drie rollen en daar kun je dan wel hogere prijzen mee winnen dan bij het basisspel. Je kunt de bedragen die dan gewonnen kunnen worden terug zien in de prijzentabel. Bij sommige symbolen kan er alleen op de winlijn een winst gepakt worden. Ook zijn er een paar symbolen die voor een mooie winst kunnen zorgen op willekeurige posities. Ook kun je bij Club 2000 mooie mystery prijzen winnen en dat kan alleen wanneer dat jij de club symbolen weet te draaien. Wil je het ook eens proberen en ontdekken wat dit spel jou te bieden heeft? Waag dan ook een gokje, eerst gratis spelen kan ook en vervolgens kun je met je eigen geld spelen!