≡ Menu

Vertigo

Klik hier en speel Vertigo op volledig scherm

De Vertigo fruitautomaat van VIP Powerlounge

Heb jij last van hoogtevrees? Dan moet je niet bij de Vertigo gokmachine zijn! De inzetten zijn zo hoog dat het je bijna misselijk wordt. Je weet ondertussen dat VIP Powerlounge echte high stakes fruitkasten levert. De Vertigo is er ook zo een met een duizelingwekkend bovenspel dat maar liefst 10 winrollen heeft! Je moet dan wel 450 credits betalen, maar dan heb je zoveel kansen dat het bijna niet fout kan gaan! Prijzen van 2000 credits vliegen je om je oren op deze hoogte!

Spelregels Vertigo gokkast

Je hoeft niet eerst te sparen onderin om meteen in het top spel te beginnen bij de Vertigo. Kies voor de “choose game” knop en ga meteen naar het boven spel met de grote inzetten en prijzen.Onder speel je op drie rollen met een enkele winlijn. De drie sterren tellen zoals bij veel fruitautomaten kriskras en geven je 200 credits. Maar de echte prijzen win je in het top spel. Het kost je 50 tot 450 credits om hier te mogen spelen.

Hoe hoger je inzet, hoe meer winst rollen je tot je beschikking hebt. Met als topper natuurlijk tien winrollen bij een inzet van 450 punten. Met die tien rollen heb je natuurlijk mega veel mogelijkheden om een combinatie van drie symbolen op een rij te krijgen, en prijzen te pakken van 200 tot 2000 punten per serie! Ook voor de laagvliegers zijn er gokkasten beschikbaar op Fruitautomaten.net.