≡ Menu

Twin Spin Deluxe gokkast van Netent spelen

Twin Spin Deluxe gokkast logoHeb je zin in een leuke fruitautomaat online met een hoge uitbetalingskans? Kies dan nu voor Twin Spin Deluxe van Netent. Je hebt hierbij namelijk een uitbetalingskans van 96,61%. Zoals je van Netent wellicht gewend bent, kun je hier een grote kans maken om prijzen te winnen. Je hebt die kans nu ook dus waar wacht je nog op? Veel mensen die bekend zijn met de fruitautomaten, kennen Twin Spin wel. Twin Spin Deluxe is een vervolg op dit spel. Het is dan ook zeker de moeite waard om hier een gokje bij te wagen. Iedere draai weer heb jij een grote kans om mooie prijzen te winnen. Wanneer je het spel opent, zal het je direct opvallen: er zijn geen winlijnen. Maar wat dan wel? Je hebt bij Twin Spin Deluxe te maken met cluster pays. Dit maakt het allemaal nog spannender en unieker!

Zorg dat jij ook gaat ontdekken hoe groot je winkansen zijn bij Twin Spin Deluxe. De kansen op grote prijzen zijn het hoogst wanneer je ook maximaal speelt. Er kan met maximaal €100 per draai gespeeld worden en met minimaal €0,20 per draai. Je hoeft dus geen fortuin uit te geven als je kennis wil maken met deze fruitautomaat. Het is dan ook een spel wat zowel geschikt is voor hoge als lage budget spelers. Het belangrijkste is dat je verantwoord blijft spelen en geniet van de spellen.

Werking Twin Spin Deluxe

Het Cluster Pays mechanisme is heel belangrijk bij Twin Spin Deluxe. Je hebt hierbij namelijk geen winlijnen of manieren om te winnen. Er komen namelijk winnende combinaties wanneer dat er clusters ontstaan van in totaal negen of meer dezelfde symbolen. Hierbij geldt dat hoe meer symbolen er geclusterd zijn, hoe hoger de uitbetaling. Je hebt te maken met vijf rollen en met zes symbolen per rol. In totaal kun je dus maximaal dertig dezelfde symbolen krijgen. Als dat allemaal diamanten zijn, dan heb je recht op 100.000 munten. Maar heb je andere symbolen, zoals BAR, kersen, zevens of klokken? Dan zijn er andere prijzen die je kunt verdienen. Raadpleeg de prijzentabel om te zien hoeveel munten je verdiend bij welke symbolen in je cluster.

Twin Spin Deluxe gokkast

Synchronised Reels, de betekenis

Je hebt bij het spel Twin Spin Deluxe geen free spins, maar Synchronised Reels. Daarbij worden er iedere draai minimaal twee en maximaal vijf rollen gesynchroniseerd. Deze hebben wel allemaal identieke symbolen. Wanneer dat de identieke rollen naast elkaar vallen, worden de clusters groter. Wanneer je vijf identieke rollen met dezelfde symbolen hebt, kun je de maximale score van dertig winnende symbolen verdienen. Het kan erg spannend worden, nu maar hopen dat jij dat beetje geluk hebt en mooie prijzen wint met Twin Spin Deluxe. Netent staat er om bekend dat de spellen uniek zijn, een hoge winstkans hebben en veel spanning met zich meebrengen. Je kunt er ook bij dit spel op rekenen en iedere keer weer intens genieten.

Gratis spelen of toch met eigen geld?

Als je echt van spanning houdt, dan speel je uiteindelijk Twin Spin Deluxe voor geld. Maar in het begin is het ook wel prettig om te weten hoe dat een gokkast werkt. Daarvoor heeft Netent de optie dat er ook gratis gespeeld kan worden. Je krijgt virtueel speeltegoed van het online casino en ziet zo welke symbolen je nodig hebt om de hoogste prijzen te winnen. Als het goed gaat, kun je een account aanmaken, geld storten en de spanning laten stijgen. Met je eigen geld spelen is namelijk nog spannender, omdat je daar hard voor hebt gewerkt!