≡ Menu

Twin Player

De Twin Player gokkast

De gokkast Twin Player is een fruitautomaat gemaakt door Fruits4Real en is een van hun populairdere kasten. De Twin Player fruitautomaat is een kast waar je alleen links of rechts kan spelen. Maar je kunt ook allebei de rollen tegelijk laten draaien, net als een tweeling die alles samen doet. Speel je Twin Player met dubbele rollen dan kan je enorme winsten behalen. Je hebt 4 rollen in de twee topspellen om winnende combinaties te maken. Met de maximale inzet kan je maar liefst 2000 credits winnen!
Klik hier | Speel op Twin Player

Spelbeschrijving van de Twin Player

In tegenstelling tot de Multiplayer van Fruits4Real heeft de Twin player 4 rollen in plaats van 3. Op alle twee de rollen kan je met 10 winlijnen spelen. Je zet in vanaf 4 tot wel 80 credits per spin! Met een inzet van 80 credits heb je natuurlijk wel kans op die geweldige jackpot van 2000 punten! De Twin Player is eenvoudig van opzet en voor iedereen binnen 10 minuten te leren. Snap je Twin Player toch niet zo goed? Probeer hem dan eerst gratis uit net als alle andere gokkasten op www.fruitautomaten.net.

Conclusie

De Twin Player is een fijne fruitautomaat met enorme winstmogelijkheden. Je kunt van heel rustig tot zeer grof spelen(80 credits per druk!). Ook hier krijg je met grote inzetten grote prijzen! Is deze fruitautomaat niet wat je zoekt? Kijk dan eens verder op www.fruitautomaten.net naar een gokkast van jouw keuze. Het aanbod is enorm, en er zit altijd wel een fruitautomaat naar jouw zin bij!