≡ Menu

Twin Express

De Twin Express gokkast van Fruits4Real

De gokkast Twin Express is in eigen beheer ontworpen door Fruits4Real. De Twin Express fruitautomaat is een kast waar je op twee rollen tegelijk kan spelen, de naam zegt het al Twin Express is een meerspeler. Je hebt de beschikking over een dubbele trein en je kan dus ook even zo veel winst maken als je snel aan boord springt. Als de Twin Express eenmaal op stoom komt, is er geen houden meer aan met prijzen tot aan wel 2000 credits!

Klik hier | Speel op Twin Express

Spelbeschrijving

Aan de linker en rechter bovenkant wordt het aantal Turns weergegeven op deze gokkast. Hoe lager de Turns hoe hoger je kunt inzetten. Met de Twin Express speel je een fruitautomaat die de hoogste inzet heeft van alle kasten van Fruits4Real. Je kunt inzetten tot 2 tot 50 credits per spin op maar liefst 8 winlijnen, dus als je echt een gokje wilt wagen is dit de kast voor jou! Wil je niet zo grof spelen? Dat kan ook gewoon met een inzet van 2 credits per ronde.

Verder is de Twin Express makkelijk te leren zonder ingewikkelde bonusspellen. Op www.fruitautomaten.net kan je deze fruitkast eerst gratis uitproberen als je dat wilt, wel zo fijn om vertrouwd te raken met een nieuwe kast voordat je om echt geld gaat spelen. De grootste prijs krijg je op deze gokkast al je de 3 trein symbolen hebt op een van de winlijnen, speel je de maximale inzet op twee rollen, dan maak je een geweldige klapper van 2000 credits!

Conclusie over de Twin Express

De Twin Express is een eenvoudige en snel te leren fruitautomaat van Fruit4real. Maar laat je niet misleiden, je kunt enorme prijzen winnen met deze twin player! Op www.fruitautomaten.net hebben wij nog veel meer fruitmachines, probeer ze allemaal gratis. Zorg dat jij de trein niet mist en begin met spelen op deze geweldige gokkast.