≡ Menu

Turbo Mega Jackpot

Klik hier en speel Turbo Mega Jackpot op volledig scherm

De Turbo mega jackpot is een mooie en uitgebreide fruitautomaat met veel spel mogelijkheden en een fris blauw uiterlijk. Het leukste is natuurlijk de Jackpot rechtsboven op deze kast. Speel en win deze Turbo Mega Jackpot !

De Turbo Mega Jackpot speluitleg

Je speelt de Turbo Mega Jackpot op drie rollen met 1 winlijn als je met een inzet van 10 credits speelt. Kies je voor een inzet van 40 punten dan speel je eveneens op drie rollen maar dan tellen wel alle symbolen kriskras. Tot slot: met een inzet van 160 credits per draai speel je wel alle vier de rollen en natuurlijk tellen alle winsymbolen hier ook kriskras. Je begrijpt dat je hierdoor een enorm aantal win kansen krijgt. Krijg je kriskras vier geldzakken, vier peren of de vier “VIP “symbolen dan win je de Turbo Mega Jackpot.

De actuele stand van de jackpot kan je rechtsboven aflezen. Als leuke toevoeging op deze gokkast het je de Mystery bonus die je krijgt met de Jokers in het bovenspel. Je prijs varieert van 20 tot 2000 credits afhankelijk van je inzet. Hoe hoger je speelt hoe minder jokers je nodig hebt ! De Turbo Mega Jackpot is een fruitmachine met veel mogelijkheden, probeer hem daarom eerst gratis uit op www.fruitautomaten.net !