≡ Menu

Triple Action

Klik hier en speel Triple Action op volledig scherm

De Triple Action gokkast van Fruits4real

Met de Triple Action fruitautomaat heb je drie keer zoveel actie als op een normale gokkast. De Triple Action verdubbelt je prijzen in het bonusspel!

Spelregels fruitautomaat Triple Action

De Triple Action is een fruitautomaat met super veel actie zoals de naam al aangeeft. Je hebt een basisspel met drie rollen en 1 winlijn. Je speelt hier met 1 credit per druk. De prijzen die je daar wint kun je verdubbelen door op kop of munt te gokken. De win tabel van het basisspel staat afgebeeld beneden de onderste drie rollen. Als je wilt kun je ook meteen beginnen met het bovenspel zonder dat je eerst punten moet verdienen in het basisspel. Het bovenspel van de Triple Action is erg spannend met veel extra’s. Je kunt er spelen met inzet van 5 of 15 credits per druk. Dit spel wordt gespeeld op de bovenste drie rollen met vijf winlijnen.

De Triple Action symbolen zijn de echte moneymakers in het bovenspel. Zet je 5 credits per draai in dan is het Triple Action symbool een zogenaamd “wild” symbool en mag dit voor alle andere symbolen laten tellen. Bij een inzet van 15 credits per druk is dit ook hetzelfde maar de prijzen die je daar dan mee wint worden verdriedubbeld, Triple Action dus! Krijg je het Triple Action Symbool en je hebt geen prijs, dan heb je 2 extra “hold” rondes met dit symbool dat vanzelf wordt vastgehouden. Meer kans op prijzen dus omdat dit symbool voor alles telt! Het prijzen schema voor het bovenspel staat rechtsboven op deze gokkast. De Triple Action kan je gratis proberen op Fruitautomaten.net voordat je om echt geld gaat spelen.