≡ Menu

Top 4 fruitautomaten

Het is weer zover en we hebben voor jou even 4 leuke fruitautomaten op een rijtje gezet. Deze worden uiteraard nader toegelicht en dan is het aan jou wat je ermee gaat doen. Welke van deze fruitautomaten horen ook in jouw top 4 thuis? Het is een kwestie van alles even doorlezen, dan een keuze maken waar je begint met gokken en dan kijken hoeveel geluk jij hebt op de rollen. Neem de tijd om alles te ontdekken want je kunt iedere speelronde weer veel geluk hebben. Maar eerst even rustig zitten, bekijken wat de opties zijn en dan pas keuzes maken die verantwoord zijn. Winst en verlies liggen namelijk dicht bij elkaar als je gaat gokken, maar waar begint het bij jou?

Klik hier en speel de beste fruitautomaten online!

Simply Wild

De eerste fruitautomaat die we hebben gekozen is Simply Wild. Dit is eenvoudig om te spelen maar bevat wel een onderspel en een bovenspel. Als jij een prijs hebt gewonnen dan kun jij je winst proberen te verdubbelen en dat doe je dan door te gokken met kop of munt. Let goed op want de kroon symbolen die gelden kriskras en dan heb jij een mysterie prijs gewonnen van 5-200 munten. Mocht je op het onderspel punten winnen dan kun je die ook altijd meenemen naar het bovenspel. Je speelt dan op 4 rollen en met 10 winlijnen.

Simply Wild gokkast spelen

Burning Desire

De tweede fruitautomaat die wij aan je voorleggen is Burning Desire. Je hebt iedere draai weer 15 symbolen die je kunt gebruiken. Je moet dan proberen prijzen te winnen en je hebt daarvoor 243 winmanieren. Je kunt alleen een winst pakken door soortgelijke symbolen op aaneengesloten rollen te draaien van links naar rechts. Welke prijzen je wint hangt af van hoeveel symbolen je hebt gedraaid en welke inzet je hebt geplaatst. Een Wild is sowieso aanwezig en zorgt voor extra opties. Deze kan bijv. andere symbolen op de rollen vervangen. Als jij een winnende combinatie draait met een Wild dan heb jij een betere winst behaald en dus een hogere prijs. Een Wild kun je overigens alleen tegen komen op de rollen 2 en 4.

Sweet 16 Player

Nog een leuke is Sweet 16 Player en dat is een multiplayer. Dit zijn eigenlijk 2 fruitautomaten in één en dat kan wel eens hoge winsten bezorgen. Je hebt 16 winlijnen en daarbij speel je met een minimale inzet van 5 credits tot wel 160 punten maximaal. Om een goed beeld te krijgen van wat jij kunt winnen is het goed om na te gaan wat er mogelijk is. Daarvoor is er de prijzentabel en die laat je zien wat er allemaal kan, zoals symbolen, hoeveel je er nodig hebt en welke prijs daarbij hoort. Ook zal je zien dat je inzet dan ook medebepalend is voor hoeveel je uiteindelijk zal winnen bij veel geluk.

Club2000

Deze Club2000 fruitautomaat is ontwikkeld door Stakelogic en dit is een multiplayer uitvoering. Erg leuk om eens te proberen want dan zal je nagaan hoe snel dit kan zorgen voor winsten en heel hoge ook! Je hebt wel 6 rollen waar je op kunt spelen en dat gaat erg spannend worden. Als je aan beide kant wilt gokken dan kun je inzetten op spel 1 + 2. Dit kan dan nog veel hoger uitpakken dan je nou denkt. Als je een winst wilt behalen dan moet je wel minimaal een kers op de winlijn draaien in het midden van de rollen. Maar je kunt ook minimaal 2 soortgelijke of 3 soortgelijke symbolen draaien en dan nog meer winnen. Probeer het maar eens uit en dan zie je hoe snel dat kan gaan op deze fruitautomaat.