≡ Menu

The Finer Reels of Life gokkast spelen

The Finer Reels of LifeHoud je wel van een luxe leven? Dit kan nu om worden gezet naar een gokkast en daar kun je nu kennis mee maken. Kies nu voor The Finer Reels of Life van Microgaming. Symbolen die je hier tegen gaat komen hebben ook alles met luxe te maken, zoals diamanten en champagne. In totaal kun je met 243 verschillende manieren geld winnen op een totaal van vijf rollen. Iedere rol heeft weer drie symbolen. Zorg dat je nu ook eens maximaal gaat spelen om de spanning dan te ontdekken. Maximaal spelen wil zeggen dat je dan ook de hoogste prijzen kunt winnen. Een goed moment waar jij nu ook naar uit gaat kijken, maar eerst met een laag bedrag spelen kan uiteraard ook! Je hebt zelf in de hand hoe je je spel voort gaat zetten.

Kies voor één van de mooiste gokkasten tussen de fruitautomaten aller tijden waar je mooie prijzen kunt winnen. De spanning is enorm en daar doe jij het toch ook voor? Kom daarom nu zelf ontdekken wat Microgaming voor mooie slot op de markt heeft gebracht met The Finer Reels of Life.

Finer Features

Het spelen bij The Finer Reels of Life wordt alleen maar beloond. Er is namelijk en speciale bonusronde en als je minimaal drie stersymbolen hebt dan kun je hier een kans op maken. Je krijgt bij de bonus de keuze uit vier opties. Daarbij kun je kiezen voor Champagne and Diamonds en dan kun je 25 free spins en rolling reels verdienen. Dan heb je nog de optie Whisky and Cigars en dan krijg je 20 free spins en burning wilds. Je krijgt 15 free spins bij een Wild Wine feature als je kiest voor Wine and Cheese. Dan is er nog de Coffee & Chocolate en daarvoor krijg je als speler tien free spins met de multiplier van factor vijf. Dat wordt dus echt volop genieten als je nu die keuze maakt. Het zal iedere keer weer spannend zijn als je bij de bonus uit bent gekomen!

The Finer Reels of Life gokkast

Een echt kenmerk van de slot The Finer Reels of Life is de Wild Celebration. Dit is namelijk een feature die willekeurig kan starten tijdens het spelen. Er worden daarbij wildwielen gebruikt. Je kunt tijdens het spel en bij de bonusspellen de extra animaties met een origineel karakter tegenkomen. Daarbij kun je denken aan een wijnfles en deze vult een leeg symboolvakje op. Zorg dat jij ook gaat ontdekken hoeveel geluk jij vandaag de dag hebt bij The Finer Reels of Life. Het kan namelijk erg snel gaan als je nu de keuze maakt om ook een gokje te wagen. Met de bonussen is het allemaal nog veel leuker om nu door te spelen bij The Finer Reels of Life.

Speel ook Finer Reels of Life

Het wordt tijd om zelf een gokje te wagen met The Finer Reels of Life. Wil jij eerst gratis spelen? Deze mogelijkheid heb je en daarom is het maar goed ook dat je nu online gaat spelen. Veel Microgaming gokkasten kun je ook mobiel spelen. Probeer dat ook wanneer je dat beter uitkomt.

Als het gratis spelen je goed is bevallen met The Finer Reels of Life, kun je nu de keuze maken om met echt geld te spelen. Daarvoor maak je eerst een eigen account aan en dan kun je een bedrag storten (naar keuze). Dit geld staat direct op je account en kan door jou gebruikt worden om met echt geld The Finer Reels of Life te spelen. Begin met een laag bedrag en gebruik je winst dan eens om hoger in te zetten. Hierdoor speel je verantwoord en kun je ook kans maken hogere prijzen met The Finer Reels of Life.