≡ Menu

Sweet 16 Player

De Sweet 16 Player gokkast van Fruits4Real

De Sweet16 Player is een zogenaamde Multiplayer of meerspeler net als Twinplayer en de Twin Express van Fruits4Real. Voor de mensen die deze gokkasten nog niet kennen: het zijn eigenlijk twee fruitkasten in een. In Amerika wordt je zestiende verjaardag gevierd met een overweldigende Sweet 16 party.

Klik hier | Speel op Sweet 16 Player
Dit gevoel kan jij nu ook krijgen als je op deze fruitautomaten speelt met (Sweet)16 winlijnen en een maximale inzet van 160 kom je boven de 4000 credits per spel!

Spelregels

Als je voor het eerst op deze kast speelt valt het op dat het een dubbele fruitmachine is waardoor je dan ook dubbel kan genieten van deze gokkast. De Sweet16 Player heeft een dubbel boven spel met maar liefst 16 winlijnen per kant. De meeste gewone fruitautomaten hebben meestal maar 8 winlijnen. Je speelt met een minimale inzet van 5 credits tot wel 160 punten maximaal per druk per kant! Bij een inzet van 160 maak je kans op de grote klappers van boven de 4000 punten als je de 4 jackpot geldzak symbolen op een rij hebt.

Op www.fruitautomaten.net hebben wij diverse van deze meerspelers. Kijk gerust even welke jij de fijnste fruitkast vindt en speel dan pas voor echt geld. De Sweet 16 Player fruitautomaat van Fruits4Real is een makkelijk te spelen kast zonder poespas en extra spellen. Maar omdat hij zo eenvoudig te leren en te spelen is, behoort hij tot een van de meest gespeelde kasten op het internet. Speel nu en beleef jou Sweet 16 party(natuurlijk alleen voor spelers boven de 18 jaar!).