≡ Menu

Superjoker

De Superjoker is een te gekke fruitautomaat van Fruits4Real waar veel te lachen valt als hij eenmaal gaat uitbetalen. Je kunt op verschillende manieren inzetten wat deze kast erg grappig en afwisselend maakt.

Klik hier | Speel op Superjoker

Spelregels van de fruitautomaat Superjoker

Bij deze gokkast heb je het bekende onderspel en bovenspel. Je start met het basisspel. Het leuke is dat je hier met drie of vier rollen kunt spelen. Speel je met 1 credit dan speel je 3 rollen, met 10 credits heb je vier rollen en dus ook meer winkansen.

Heb je in het basisspel 2 of 3 kriskras jokers dan krijg je een mystery prijs tussen de 2 en 200 punten. In het topspel speel je op 5, 10 of 20 winlijnen, afhankelijk van je inzet. Je kunt kiezen tussen 5, 10 en 20 punten inzet in het bovenspel, hoe hoger je inzet, hoe meer winlijnen je dus hebt. Deze worden als je gewonnen hebt naar de 10 spaarmeters gezet aan de zijkant van de Superjoker fruitautomaten. Je hebt altijd de mogelijkheid om direct het bovenspel te spelen met een hogere inzet door credits van je ondermeter naar de spaarmeter te verplaatsen. Veel prijzen zijn er te verdienen zodra de joker of geldzak symbolen in beeld komen. Sta niet voor joker en win met de Superjoker!