≡ Menu

Super Wild Stakelogic zeer winstgevend dankzij 117649 winmanieren

Spel provider Stakelogic staat bekend om zijn winstgevende en veelbelovende gokkasten. Het is daarom ook zeer interessant om nu nog aan de slag te gaan met de Super Wild gokkast.

Dit spel is ook door Stakelogic op de markt gebracht en wordt voor jou als speler al snel spannend. Dat komt omdat je met de Super Wild gokkast hoge geldprijzen kunt behalen. Daarnaast heeft dit spel ook veel te bieden qua extra functies. Deze gokkast is zeker de moeite waard om te spelen voor de winst. Wanneer je de Super Wild gokkast online gaat spelen, zal je jezelf ook geen moment vervelen. Stakelogic weet namelijk precies waar jij als speler naar opzoek bent en waar jouw wensen en verwachtingen liggen. Ga je de Super Wild gokkast spelen? Dan kom je een mooi speelveld tegen van 6 rollen. Op deze rollen kun je verschillende symbolen draaien en ook altijd een ander aantal. Per rol kun je minimaal 2 symbolen laten verschijnen en maximaal 7. Laat je op alle rollen 7 symbolen verschijnen? Dan heb je maar liefst 117649 winmanieren te pakken. Daardoor is de kans groot dat je een winst behaald.

Gok mee op deze Super Wild gokkast van Stakelogic en speel voor de hoogste winst!

Hoe speel je Super Wild?

Je kunt de Super Wild gokkast spelen met de knoppen die je aan de onderkant van de rollen ziet staan. Met de ‘TOTAL BET’ knop kun je een inzet plaatsen. Je kunt de min knop gebruiken om de inzet te verlagen en met de plus knop kun je de inzet verhogen. Als je een inzet wilt plaatsen, zal je rekening moeten houden met de inzetlimieten die gehanteerd worden. Dat is bij de Super Wild gokkast minimaal €0,20 per draai en maximaal €40 per draai. Als je een inzet geplaatst hebt, kun je de rollen van het spel laten draaien. Dit kan met de ronde knop waar de twee groene pijlen op staan. Als je de rollen laat draaien, maak je direct kans op winst.

Winsten behalen

Jouw doel tijdens het spelen van de Super Wild gokkast, is uiteraard het behalen van zoveel mogelijk geldprijzen. Om een winst te kunnen behalen moet je op de rollen van het spel een combinatie draaien. Een combinatie moet altijd uit soortgelijke symbolen bestaan en dit moeten er minimaal 3 zijn.

Het is belangrijk dat de combinatie altijd van links naar rechts gedraaid wordt. Dit moet altijd op aaneengesloten rollen. Voor elke complete combinatie die je laat verschijnen, zal je een geldprijs ontvangen. Je zal er wel voor moeten zorgen dat de combinatie niet onderbroken wordt door een symbool van een andere soort. Gebeurd dat wel? Dan zal je er geen winst meer mee kunnen behalen.

Vergroot winkansen met extra functies

Wanneer je de Super Wild gokkast gaat spelen van de Stakelogic software ontwikkelaar, zal je ook van extra functies kunnen genieten. Met de extra functies kun je de kans op winst vergroten. Daarnaast kun je met de extra functies ook hoge geldprijzen winnen. Eén van de extra functies die je tegen kunt komen is het Wild symbool. Je kunt het Wild symbool herkennen aan de blauwe ster waar in het goud ‘WILD’ op staat geschreven.

Het Wild symbool heeft een vervangende functie. Hij kan alle symboolsoorten vervangen en kan daardoor de kans op winst vergroten. Je kunt ook een Scatter Mystery symbool draaien en daar kun je Mystery prijzen mee winnen. Er zijn ook Scatter Free Spins symbolen en daar kun je free spins mee winnen. Met de free spins die je ontvangt zal je de rollen van het spel gratis kunnen laten draaien. Je kunt daardoor gratis winsten behalen en dat is voor jou als speler ontzettend interessant te noemen.