≡ Menu

Super Joker van Pragmatic Play

super joker pragmaticHet is tijd om weer wat in het nieuws te duiken en dan gaan we op zoek naar nieuwe spellen. Deze keer gaat het over de fruitautomaat Super Joker van Pragmatic Play.

Misschien heb jij er al wat over gehoord en dan is het goed dat jij er nou nog meer over te weten gaat komen. Je houdt toch ook van klassieke fruitmachines? Super Joker is het nieuwe spel voor jou wat je echt niet wilt missen en het is een moderne versie van een klassiek gokkast en deze zit boordevol actie. Je hebt daarbij de kans om te genieten van de ultramoderne graphics, opwindende functies en kansen om 1500x je inzet te winnen. Tijd om na te gaan hoeveel kansen jij hebt en daar kun je maar snel achter komen. Je kunt namelijk op je mobiel en online een gokje wagen waar en wanneer je maar wilt.

Bezoek nu een online casino en speel de Super Joker gokkast zelf!

Over Super Joker

Super Joker is een mooie gokkast met 3 rollen, 3 rijen, 5 winlijnen. Deze nieuwe release van Pragmatic Play zit vol met interessante functies die kunnen leiden tot grote overwinningen. Visueel is er erg veel te zien en dat houd je ook al bezig tijdens het gokken. Je hebt dan ook erg veel symbolen op de rollen zoals enkele, dubbele en drievoudige staven, maar ook kersen, citroenen, bellen, sterren en diamanten! Het Joker-symbool is je Wild en kan zorgen voor de maximale uitbetaling van 75x je inzet. Je kunt een moderne draai verwachten met 2 ongelooflijke functies die je de kans geven om grotere overwinningen te behalen. Zo heb je kans om nog hogere prijzen te winnen en daar kun je dan ook niet meer om heen. Je kunt zelf kiezen met welke inzet je speelt, hoog of laag. Je hebt hoe dan ook veel kansen om te winnen en die laat je toch niet gaan?

Winnen maar

De eerste feature waar je mee te maken kunt krijgen zal veel voor je kunnen betekenen. Als je namelijk 2 rollen vult met bijpassende symbolen, maar geen winnende combinatie krijgt, activeer je deze functie. Het kan gedurende iedere draai gebeuren en het wordt alleen geactiveerd als je niet wint. De rollen met de Stacked items blijven behouden en de 3e rol draait opnieuw totdat je een winnende combinatie hebt! Ideaal dus om snel in de prijzen te kunnen vallen op deze mooie gokkast want dat wil jij echt niet aan je voorbij laten gaan!

Dubbel multiplierwiel

Als je een heel scherm met overeenkomende symbolen hebt gedraaid op deze populaire fruitautomaat, dan krijg je een draai aan het dubbele multiplierwiel. De onderste rol draait en verhoogt je winnende spin met een vermenigvuldiger van 2x, 3x, 4x of 5x. Als deze wordt gedraaid op het Up-symbool, word je daarentegen naar de bovenste rol geleid waar het winnende potentieel wordt verhoogd. Hier heb je de kans om een vermenigvuldiger van 7x, 8x, 10x of 12x te activeren. Als je een volledig beeld hebt met Wilds dan krijg je 1500x je inzet. Tijd om na te gaan hoeveel geluk je hebt en dan ga jij het er ook eens mee beleven. Gokken is een leuke bezigheid en zeker op de gokkast!