≡ Menu

Steptimer Jackpot

De Steptimer Jackpot is een fruitautomaat waar je in stappen de Jackpot kan winnen. Het is een standaard fruitmachine met een basis en een bovenspel. Bij de Jackpot Steptimer speel je met 8 meters in het bovenspel in plaats van 4 spaarmeters bij de normale steptimer. Voor liefhebbers van klassieke gokkasten is deze Steptimer Jackpot een must !

Klik hier | Speel op Steptimer Jackpot

De spelregels van de Steptimer Jackpot

Je begint net als bij veel gokkasten in het basisspel met drie rollen met een inzet van 1 credit per draai op 1 winlijn. Boven en naast de drie rollen zie je het uitbetaalschema van de prijzen die je kunt winnen in het onderspel. Het ster symbool telt kriskras op het basisspel, en bij drie sterren krijg je 20 credits. Wanneer je genoeg punten op de 4 meters van het bovenspel hebt staan kun je het topspel gaan spelen Het topspel wordt gespeeld op de bovenste drie rollen met vijf winlijnen. Je speelt daar met een inzet van 5 of 40 credits per druk.

Speel je met de maximale inzet van 40 punten dan worden er nudges actief om de drie bovenrollen in drie stappen naar een winnende combinatie te verplaatsen. Een erg fijne extra met kans op veel prijzen van 40 tot 400 credtis. De Steptimer Jackpot is een klassieker in een nieuw jasje en zeker het proberen waard!