≡ Menu

Starlight

Starlight

De Starlight van Fruits4Real doet je eigenlijk aan geen enkele andere fruitautomaat denken. Met het Sterrenspel onder en de 10 rollen boven in is het een vreemde eend in de bijt maar daarom niet minder leuk.

De Starlight is anders

Het beneden spel is zoals de meeste gokkasten. Drie rollen en een win lijn. Wat echter speciaal is aan de Starlight is het sterrenspel. Echt leuk bedacht. Iedere keer als er een ster met een bepaalde kleur op de winlijn valt gaat er een lichtje aan van de desbetreffende kleur in de sterren meter. Wanneer je de rij met sterren van een kleur vol hebt krijg je een willekeurige prijs tussen de 2 en 200 credits. Spannend dus.

Boven spelen

Ook boven is de Starlight anders dan anderen. Zo heeft het boven spel maar liefst 10 rollen. Je kan dit spel spelen met de gewonnen punten van het onder spel of gewoon rechtstreeks punten naar boven zetten. Maximaal kan je 45 credits per spin inzetten maar het is ook mogelijk om 9 credits in te zetten. Ligt een beetje aan je budget. Dit maakt de Starlight een fruitautomaat voor iedereen!

Natuurlijk is het design van de Starlight, zoals we gewend zijn bij Fruits4Real, weer helemaal geweldig. Mooie kleuren en vormgeving. Probeer de fruitautomaat gratis uit bij Fruitautomaten.net en als hij je bevalt kan je altijd nog met echt geld gaan spelen!