≡ Menu

Simply Wild

Simply Wild Stakelogic

Simply Wild, een van de leukste fruitautomaten

Simply Wild is een populaire gokkast uit de koker van Fruit4Real. Het is een bekende fruitautomaat die je ook kent uit de gokhal. Je kan hem nu ook gewoon online spelen. De versie van de Simply Wild gokkast van Fruits4Real lijkt ook het meeste op het origineel uit de speelhallen. De naam zegt het al: het is een simpele maar opwindende fruitautomaat met veel winmogelijkheden!

De spelregels van de Simply Wild

De Simply Wild heeft een onder en boven spel. Je begint in het onderspel met 1 credit per druk op een winlijn. Als je een prijs heb kan je deze verdubbelen door op kop of munt te gokken. De kroon symbolen tellen kriskras en daarmee krijg je een mystery prijs tussen de 5 en 200 punten. Als je op het onderspel een prijs hebt gewonnen kan je de punten ook op het bovenspel plaatsen. Daar speel je op 4 rollen met 10 winlijnen. Je kunt hier inzetten van 5 tot 20 credits.

Het is natuurlijk logisch dat je lagere prijzen krijgt als je maar met 5 credits speelt op het bovenspel. Waag dus eens een gokje en probeer af en toe op 20 credits te spelen! Simply Wild is een van de oudste fruitautomaten en blijft een favoriet onder de liefhebbers van klassieke gokkasten. Speel de gokkast Simply Wild van Fruits4Real en het lijkt net of je weer in het café aan het spelen bent. Het aanbod van klassieke fruitmachines op www.Fruitautomaten.net is enorm, dus jouw favoriet zit er zeker ook tussen!