≡ Menu

Simply Wild VIP

De Simply Wild VIP fruitautomaat

Iedereen kent nog wel de Simply Wild gokkasten uit de amusementshallen, een zeer populaire klassieke gokkast. De Simply Wild VIP versie van VIP Powerlounge is eigenlijk grofweg dezelfde gokkast met dit verschil: je speelt hier alleen met inzetten van minimaal 10 tot maximaal 160 credits per rondje! Nu wordt je pas echt wild als je wint!

De spelregels van de Simply Wild VIP gokkast

De Simply Wild VIP is de luxe versie van de al bestaande Simply Wild fruitautomaat. De spelregels zijn hetzelfde als bij de originele kast. De Simply Wild VIP heeft een klassiek onder en boven spel. Je speelt in het onderspel met 10 punten per draai op 1 winlijn(de middelste). Heb je een prijs dan kan je deze verdubbelen door op kop of munt te gokken. De kroon symbolen tellen kriskras op het onderspel en daarmee krijg je een mystery prijs tussen de 100 en 1000 punten.

Als je onder een prijs hebt gewonnen kan je de punten eenvoudig naar boven zetten. Daar speel je op 4 rollen met maximaal 10 winlijnen, afhankelijk van je inzet. Je kunt hier inzetten van 40 tot 160 punten per druk! Speel je met een inzet van 40 punten dan heb je 4 winlijnen, met 80 heb je er 8, en met een inzet van 160 speel je op 16 winlijnen. De klapper maak je met drie sterren op het topspel en dan win je maar liefst 2000 punten! Gok dus af en toe om deze jackpot te winnen op Fruitautomaten.net.