≡ Menu

Red Hot Active

Klik hier en speel Red Hot Active op volledig scherm

De Red Hot Active gokkast van Fruits4Real gokkasten

De Red Hot Active is een super gave gokkast met enorme spelmogelijkheden. Als je op deze fruitautomaat gaat spelen kan het er zeer heet aan toe gaan met de “RED HOT” en “duivels” symbolen. Zorg dat jij niet over verhit raakt en de grote prijzen pakt op deze gloeiend hete gokkast!

De spelregels bij de Red Hot Active gokkast

De Red Hot Active is een gokkast met een basisspel en een extra spel dat op dezelfde 4 rollen wordt gespeeld. Je speelt met een inzet van 1, vijf, tien of twintig credits. In het basisspel gewonnen credits kan je op de clubmeter zetten. Bij voldoende credits kan je het extra spel starten. Hoe hoger je inzet, hoe hoger de prijzen. Kijk voor de prijzen aan de linker bovenkant na de gokkast. In het basisspel heb je de RED HOT symbolen. Bij minimaal twee van deze RED HOT symbolen krijg je een mystery prijs van 2 tot maximaal 200 credits, hoe meer RED HOT symbolen, hoe hoger de prijs.

Bij het extra spel kun je inzetten met vijf, tien of zelfs twintig punten per druk. Tijdens het spelen van het extra spel wordt ook de Red Hot functie actief waar je extra hoge prijzen mee kan winnen d.m.v. de RED HOT Red symbolen. Heb je vier oplichtende lampjes: dan krijg je het bonusspel met super prijzen! Deze extra feature stopt zodra er op één van de vier rollen een duivelskop tevoorschijn komt. Op Fruitautomaten.net hebben wij nog veel meer hot slotmachines. Kijk rustig rond op deze site, er zit altijd een gokkast naar jouw keuze bij!