≡ Menu

Random Runner

Klik hier en speel Random Runner op volledig scherm

De Random Runner fruitautomaat van Fruits4Real is echt de bekendste klassieke gokkast op de markt. Het was de trendsetter in de jaren 80 en 90 wat betreft fruitautomaten met een onder en bovenspel. Daarvoor had geen enkele fruitautomaat dit nog. Dat is ook de reden dat deze fruitautomaat zo een groot publiek aansprak, het was nieuw en spannender dan de vorige generaties gokkasten. Iedereen heeft deze kast wel eens gespeeld in de kroeg of het café.

Je wist dat deze gokkast enorm kon gaan uitbetalen, soms uren achter elkaar! Ook Fruits4Real heeft nu een Random Runner in haar assortiment en het is een natuurgetrouwe kopie geworden van het origineel. Als je hier op speelt heb je het gevoel dat je weer in de gokhal staat 25 jaar geleden!

De spelregels van de gokkast Random Runner

Op het basisspel van de Random Runner zitten 3 rollen met één winlijn. De kroon symbolen tellen wel crisscross op het onderspel. Met een kroontje kriskras op alle drie de rollen zal je meteen 20 credits winnen. Als je dan wilt kan je deze punten overzetten naar je creditmeter of de winbank.Heb je 4 of meer credits op de winbank dan kan je het bovenspel spelen.

Voor het bovenspel worden altijd totaal 5 credits van je tegoed gehaald, 1 uit het basispel en 4 uit het bovenspel. Je kunt gemakkelijk credits verplaatsen van de winbank naar de creditmeter als je dat wilt. Op het bovenspel speel je met 3 rollen op 5 winlijnen. Je weet nog wel dat hier de prijzen verdeeld worden. Als de Random Runner eenmaal begint te lopen is er geen houden aan!