≡ Menu

Random Runner Ultra

Klik hier en speel Random Runner Ultra op volledig scherm

De Random Runner Ultra is de anabole versie van de gewone Random Runner die iedereen wel eens gespeeld heeft. Het gokken op deze gokkast is precies hetzelfde als bij de klassieke Random Runner, maar de inzet is minimaal 10 credits in plaats van 1 per draai op de gewone Random Runner! Het is dan ook logisch dat de prijzen tien keer hoger zijn.

De Random Runner Ultra spelopties

Voor iedere gokker die de normale Random Runner wel eens gespeeld heeft is dit een eenvoudige fruitautomaat, Je weet hoe alles werkt en kan zo beginnen. Ben je onbekend met de Random Runner dan leggen we even kort uit hoe hij werkt. Je begint onder te spelen op het basisspel met een inzet van 10 credits op 3 rollen met slechts 1 winlijn. De bekende kroon symbolen tellen hier ook weer willekeurig en daar krijg je een random prijs voor van 40 tot 2000 credits.

Heb je voldoende punten verdiend in het basisspel dan kan je het spel een vervolg geven in het topspel. Hier speel je met een inzet van 40 credits. Pak je hierboven 3 sterren op een van de vijf winstlijnen dan verdien je altijd 2000 credits. Het Ultra symbool dat op de derde rol van het bovenspel zit telt voor alles en is een zogenaamd “wild “symbool. Je begrijpt dat dit een lekkere manier is om een extra winnende combinatie te maken. Die prijzen liegen er overigens niet om en zijn minimaal 400 en maximaal 2000 credits per winlijn. Eigenlijk is er met de Random Runner Ultra weinig nieuws onder de zon qua spelbeleving. De grote inzetten en prijzen maken deze fruitautomaten een topper onder de highrollers.