≡ Menu

Quick Hit slot

Quick Hit slot fruitautomatenQuick Hit is een serie van verschillende slotgames van de software ontwikkelaars van Bally Technologies. Alle slotgames uit deze serie zijn gepresenteerd op de allereerst en immens populaire Quick Hit slot. In deze serie zijn fruitautomaten en gokkasten terug te vinden als Quick Hit, Quick Hit Pro, Quick Hit Las Vegas en Quick Hit Black Gold. Omdat de Quick Hit slot de eerste uit deze serie, en meest populaire van deze software provider was vonden wij het tijd om je mee te nemen naar waar deze spannende slotgame over gaat. We zullen het hebben over de algemene slot details en de bonusfeatures die je op de Quick Hit slot zult gaan tegenkomen, wanneer je ervoor kiest om hier een gokje te wagen. Je kunt het op je gemak bekijken en dan inzien welke spellen jou aanspreken.

Algemene slot details

De Quik Hit slot wordt gespeeld op 5 rollen en geeft de mogelijkheid om maximaal 30 winlijnen te activeren. Je doel op deze slotgame is om combinaties van dezelfde symbolen te maken op een van de geactiveerde winlijnen. Door het maken van deze winnende combinaties, zal je jouw saldo een flinke boost kunnen geven. De minimum inzet bij deze slot is €0,01 per geactiveerde winlijn per spin en je kunt ervoor kiezen om maximaal €0,10 in te zetten per geactiveerde winlijn per spin. Op deze Quick Hit slotgame zal je verschillende symbolen tegenkomen, zoals bijvoorbeeld de 7s, sterren, bars, kersen, bellen, Wild symbolen en Jackpot symbolen. De hoogste win die je op deze basisgame kunt verdienen is 2.500 credits. Een bedrag wat veel voor je kan betekenen, iedere ronde weer heb je kans op deze mooie winst.

Quick Hit prijzentabel

Bonusfeatures bekijken

De Quick Hit slot van Bally Technologies is er een die verbonden is aan een progressieve jackpot. Het spelen van een slotgame met een progressieve jackpot zorgt er over het algemeen voor dat er meer spanning bij komt kijken. Dit omdat de uiteindelijke jackpot aardig kan oplopen. Een progressieve jackpot wordt aangevuld door alle spelers die een van de gelinkte spellen van deze jackpot spelen. Wat over het algemeen geldt bij dergelijke slots met een netwerk van een progressieve jackpot, is dat hoe hoger je inzet, hoe groter de kans dat je deze geweldige prijs mee naar huis mag nemen. Daarnaast biedt deze interessante slotserie ook nog eens een aantal gratis games om je kansen op het winnen van een prijs, of misschien wel de jackpot, te vergroten.

Quick Hit ervaring

De Quick Hit slot is niet voor niets zo populair. Omdat deze te vinden is dankzij de makers van Bally Technologies is dit één van de redenen van succes. Daarnaast is het kans maken op de progressieve jackpot ook niet te onderschatten. Deze slotgame is vooral prachtig weergegeven op de online versie. Bovendien is deze door de lage minimum inzet geschikt voor alle liefhebbers van online slotmachines. Een mooie fruitautomaat die gratis en voor geld gespeeld kan worden. Maar heb je de kans? Met eigen geld is het extra spannend.