≡ Menu

Pink Elephants spelen

Pink Elephants gokkastAls je zin hebt in een reis naar een woestijnwereld tussen de fruitautomaten waarin je niet zeker weet of je droomt, hallucineert of simpelweg aangenaam geprikkeld wordt? Dan ben je hier op de juiste plek. Onze keuze van deze week neemt je mee op avontuur in het wild! Dit op zes wielen van een van onze favoriete gameproviders: Thunderkick. Het is het moment om te ontdekken wat een slot als Pink Elephants je kan brengen. Iedere week zijn er weer nieuwe fruitautomaten op de markt waar je een gokje bij kunt wagen. Maar deze week laten we je graag kennismaken met Pink Elephants. Lukt het jou om een mooi bedrag te winnen? Hoever kun jij komen als je hier gaat spelen? Er is maar een manier om er achter te komen en dat is door je er goed op voor te bereiden en dan te zien wat jij van dit spel vindt.

Over Pink Elephants

Met de horizon al flikkerend in de hitte, kan het moeilijk zijn om er zeker van te zijn wat je ziet – maar wacht, dat is toch echt een roze olifant in de verte! Te midden van levendige graphics en een soundtrack die rustgevend maar ook opwindend is tegelijk, is er enorm veel te ontdekken in deze magische wereld. Ontdek de 4096 winstmogelijkheden en verzamel wilds en pinda’s zoveel je kunt, aangezien dat de scatters zijn, welke tot wel 19 extra spins kunnen openen (en zelfs meer binnen een ronde, als je ervoor kunt zorgen dat je nog twee pinda’s verzamelt). Had jij verwacht dat je dit allemaal terug zou zien bij Pink Elephants? Veel spelers niet, maar het is echt een populaire slot en die wil jij dan ook niet missen. Kom zelf nog meer ontdekken, want er is nog veel meer te beleven bij dit spel.

Pink Elephants gokkast spelen

Bonus

Als je geluk hebt, zal een beetje van de roze olifant magie zich laten zien op de wielen in de vorm van een bonusgame. Daarvoor heb je tussen de een en vijf magische Scatter symbolen nodig, die tevoorschijn kunnen komen bij iedere spin. Tijdens het bonusspel, vullen symboolmeters zich met olifantenbollen en wanneer de meter vol is, verandert het relevante symbool in een olifant gedurende de rest van het spel en word je beloond met een extra spin. Een bonus bij een slot is altijd de moeite waard en kun je dan ook maar beter proberen te innen. Krijg jij het voor elkaar om je winst te behalen bij Pink Elephants? Kom er dan nu een gokje bij wagen en wie weet waar het jou gaat brengen! Bonussen geven extra spanning aan een spel, maar ook extra mooie winstkansen.

Pink Elephants spelen

Ben je klaar om op een safari te gaan om nooit te vergeten? Speel Pink Elephants dan vandaag nog! Het kan bij een casino naar keuze en daarnaast kan er gratis en met geld gespeeld worden. Als je nog niet met geld hebt gespeeld of je hebt nog geen account? Dan is het belangrijk dat je nu gaat bekijken hoeveel je in kunt zetten. Het advies is dan ook om eerst gratis te spelen en dan de prijzentabel te bekijken. Je ziet dan welke prijzen er aan je uitgekeerd kunnen worden. Verder ook hoeveel en welke symbolen je nodig hebt en dan kun je je daar op richten. Met een beetje geluk kun je maximaal spelen en een leuk bedrag uitgekeerd krijgen. Maar begin rustig aan en bekijk eerst welke knoppen er allemaal zijn en dan kun je vanzelf met je eigen geld Pink Elephants ontdekken.