≡ Menu

Overwinningen op Wolf Moon Rising van Betsoft

wolf-moon-rising
Betsoft staat helemaal in het teken van de nieuwste ontwikkeling, genaamd Wolf Moon Rising. Daar wil je vast en zeker ook wel alles over te weten komen dus tijd om daar eens wat over te vertellen!

Het draait namelijk allemaal om de wolven, deze zijn even weg en geven jou dan de kans om voor goud te gaan. Dit zal jou ook vast en zeker aanspreken want veel geld winnen dat is wat we allemaal wel willen bij een online casino. Wolf Moon Rising zorgt ervoor dat jij die kans krijgt en dan is het goed om daar wat mee te doen!

Klik hier om ook op Wolf Moon Rising te kunnen gaan spelen!

Over Wolf Moon Rising

Wolf Moon Rising speel je op 5 rollen, 3 rijen en 10 vaste winlijnen. De wolven staan hierbij echt centraal en dan heb je de witte wolf die echt de hoofdrol speelt. Maar je hebt ook nog tal van grijze wolven en die kun jij ook goed gebruiken om mooie extraatjes te innen. Het is dan ook de hoogste tijd om meer over Wolf Moon Rising te weten te komen zodat jij er het maximale uit kunt halen. Je hebt bijvoorbeeld Elemental Wilds die je zomaar in beeld kunt krijgen! Als jij met deze Wild te maken hebt dan zal deze een ander symbool op de rollen vervangen. Let alleen goed op want een Scatter kan niet vervangen worden! Het kan jou wel allemaal heel goed helpen om een winnende combinatie te maken en dan zal je je winst ook kunnen verhogen.

Mocht je nou echt veel geluk hebben dan kan het zomaar een Expanding Wild worden en dan is de hele rol bedekt! Tijd om dat eens van dichtbij te ervaren want dit kan veel geluk betekenen voor jou met mooie prijzen. Maar om een goed beeld te krijgen van alle items die je tegen kunt komen, kun jij de prijzentabel raadplegen. Zo zie je welke symbolen er zijn, hoeveel je er nodig hebt en ook welke prijzen je dan kunt innen. Ook op deze manier bereid jij je weer goed voor en weet je dat je inzet ook medebepalend is voor hoe hoog je winst kan zijn. Nog een extra tip is dat jij mobiel kunt spelen, daardoor vergroot je je kansen op winst. Er kan dan namelijk gespeeld worden waar en wanneer je maar wenst.

Nog meer features

Feather Talisman Free Spins is nog een andere feature die je tegen kunt komen op Wolf Moon Rising. Om deze de Feather Talisman Free Spins-functie te mogen activeren, moet je wel eerst minstens 3 Mystical Feather Talisman-symbolen draaien. Wanneer het is gelukt dan activeer jij ook de eerste van de 12 free spins. Je krijgt dankzij deze free spins de mogelijkheid om te draaien en nog meer te winnen. Je winst kan ook verdubbeld worden dus waar zou je dan nog op wachten? Er is nog een extraatje en dat heeft te maken met de Wolf Moon-symbolen en die moet je goed in de gaten houden als je aan de rollen draait. Het zijn namelijk speciale symbolen en die kunnen over je hele scherm in beeld komen. Deze symbolen hebben ieder een potentieel om jou direct te laten winnen. Hoe meer jij er hebt hoe hoger de prijzen die je wint.