≡ Menu

Online Golden slot spelen

Voor NextGen was het in het Chinese jaar van de haan logisch om met de Golden slot te komen. Zoals je zult verwachten speelt de haan in deze slotmachine dan ook een grote rol. Het is meer dan een slot over een haan die de boerderij probeert te runnen. Er zijn immers op deze game verschillende interessante bonusfeatures te vinden. Net als op andere fruitautomaten die het geheel toch wel echt wat extra pit geven. In deze review gaan we kijken naar wat je van deze videoslot van NextGen kunt gaan verwachten. We gaan het hebben over de algemene slot details en de bonusfeatures die je zult gaan tegenkomen. Denk daarbij aan een Wild symbool, Scatters en vermenigvuldigers.

Algemene slot details

Als we kijken naar het speelveld van de Golden slot? Dan zullen we zien dat deze game gespeeld wordt op 5 rollen met 3 rijen. In plaats van winlijnen maakt deze videoslot van 243 verschillende manieren om te winnen. Daarnaast moet gezegd worden dat deze slot een RTP heeft van maar liefst 97,2%. Wat heel erg netjes is voor een moderne videoslot. Op de Golden slot is het aan jou om zoveel mogelijk winnende combinaties van symbolen te maken. Dit van links naar rechts en gebruik makend van de 243 manieren om te winnen. Je vindt op deze videoslot een aantal verschillende symbolen om mee te spelen, waaronder bronzen, zilveren en gouden munten.

Als je meer wil weten over de exacte waarde die bepaalde symbolen vertegenwoordigen en wat je winst zal zijn bij het maken van een winnende combinatie, dan raden wij je aan om dit te bekijken op de uitbetalingstabel die je op het spel zelf kunt vinden.

Golden Slot

Bonusfeatures uitgelegd

Naast het maken van winnende combinaties met de reguliere symbolen op het basisspel, zijn er ook op deze Golden slot van NextGen verschillende bonusfeatures te vinden die het spelen allemaal net wat spannender en vooral leuker maken. Zo zal je bijvoorbeeld Wild symbolen tegenkomen die alle reguliere symbolen kunnen vervangen, om je zo te helpen gemakkelijker winnende combinaties te maken. Het Wild symbool kun je herkennen door de haan zelf. Vervolgens zijn er ook Scatters op het spel die verschijnen op de rollen 2, 3 of 4 en een winnende combinatie van Scatter symbolen zal je inzet vermenigvuldigen. Wat nog een leuke toevoeging is op deze videoslot is het feit dat de twee speciale symbolen, de Wilds en Scatters, beide kunnen zijn. Oftewel, een Wild kan een Scatter worden en andersom, waardoor je kansen op een leuke winst groter wordt.

Ervaring Golden slot

Deze NextGen slot is een leuke toevoeging met zijn relatief eenvoudige gameplay, leuke bonusfeatures, een vermakelijk thema met dieren en een soundtrack die het geheel absoluut af maakt. Vergeet niet dat deze goed uitziende Golden slot ook nog eens een hoge kans heeft op mooie winsten. Er is dus geen reden om deze videoslot niet zelf gratis uit te proberen.

Next post:

Previous post: