≡ Menu

Netent slot Witchcraft Academy!

Witchcraft Acadamy slotNet iets langer dan een maand na de release van Betsson’s exclusieve Cosmic Eclipse slot komt er nog één online. Dit in de vorm van Witchcraft Academy! Een mooie slot waar je echt van gaat genieten net als op de online fruitautomaten. Dit is een moment waar veel spelers dan ook naar uit hebben gekeken! Net als Harry Roan en Hermoine als bondgenoten had, ben jij op een missie om de geheimen van Witchcraft Academy te achterhalen samen met Earthan en Efora. Het hoofdverhaal begint in de schoolbibliotheek, met 3 Scatter Scatter symbolen streef je vooruit naar de speciale Elements Bonus kerker. Weet jij al hoe mooi alles is vormgegeven bij dit spel? Je hoeft alleen maar de fruitautomaat te openen en je bent al verkocht! Tijd voor wat meer dagelijkse spanningen en daar kun je nu mee beginnen als je het spel opent.

Daarbij kun je kiezen tussen Efora en Earthan om toverspreuken uit te spreken in de Elements Bonus kerker ronde, met gratis spins als ultieme beloning als hun magie sterk genoeg is. Als je het voor elkaar krijgt om het tot de 5 gratis spins grot te schoppen, kan je je tijd hier verlengen door 2 of meer Bonus Spin symbolen op de wielen te verzamelen voor verdere beurten. Er is een grote kans dat deze munten wins ook binnen komen stromen! Je bent nog maar amper begonnen en de slot brengt nu al zoveel spannends met zich mee. Dit is dan ook wat je bij een Netent fruitautomaat kunt verwachten. Mooie kansen en in ieder geval genoeg mogelijkheden om winst te maken en om plezier te maken.

Witchcraft Acadamy gokkast spelen

Harry Potter als inspiratiebron?

Dankzij het succes van zowel de geschreven serie als de film, is het wel tijd dat er een Harry Potter game aan komt, maar dit laat nog op zich wachten. Hoewel het niet helemaal zeker is, lijkt het toch dat er veel overeenkomsten zijn met Harry Potter en dat zou dan ook zomaar de inspiratiebron kunnen zijn van het spel. Er bestaan voldoende magische en mythische Netent spellen, maar deze heeft toch wel wat bijzonders. Natuurlijk is er geen echte referentie naar wat dan ook van Harry Potter in deze productie om voor de hand liggende redenen, maar de overeenkomsten van de magische school met toverspreuken, twee loyale beste vrienden plus de mysterieuze ingangen en omgevingen om te ontdekken, zijn duidelijk. Als je al jaren op zoek bent naar een casino versie van Harry Potter, dan komt Netent’s Witchcraft Academy het dichtste in de buurt.

Netent gaat het anders doen…

Witchcraft Academy is heel wat anders voor Netent en dat is voor jou als speler alleen maar leuker. Iedere keer weet Netent het weer voor elkaar te krijgen om een nieuwe weg in te slaan en ook voor het jaar 2018 staan er weer veel mooie spellen op de planning. Het voordeel bij Netent is ook dat de spellen zowel via desktop als mobiel worden aangeboden. Wanneer je een gokje wil wagen en kans wil maken op winst? Dan weet je waar je moet zijn. Raadpleeg daarbij altijd de prijzentabel om te zien welke symbolen je bij de spellen nodig hebt. Verder ook hoeveel je er nodig hebt en welke winsten er behaald kunnen worden. Het enige wat je kunt doen? Dat is hopen dat jij een beetje geluk hebt, want dan geniet je extra van jouw spelletje. Bovendien is ook gratis spelen altijd mogelijk!

Fruitautomaten zijn er genoeg dus je hoeft je echt niet te vervelen! Zorg voor een beetje variatie en wissel goed af. Hierdoor weet je wat er verwacht wordt en er gaat een hele mooie nieuwe wereld voor je open!