≡ Menu

Mystic Mysteries

Er is een nieuw mysterie in gokkastenland. Fruits4Real heeft een eigen en originele gokkast ontworpen speciaal voor spelen op het internet. Dit keer dus geen nagebouwde of gekopieerde fruitmachine uit de gokhallen. Het is een mooie gokkast om te zien met de blauwe en paarse kleuren ziet hij er zeer mysterieus uit.Met zijn vraagtekens als mystery prijs is het niet of, maar wanneer jij de hoofdprijzen wint.

Klik hier | Speel op Mystic Mysteries

Spelbeschrijving van de Mystic Mysteries

De Mystic Mysteries gokkast is eenvoudig om te leren en te spelen. Op het onderspel speel je op 3 rollen met 1 winlijn. Het vraagteken telt kriskras op het onderspel. Met 2 of 3 kriskras vraagtekens win je van 2 tot 200 credits. In het bovenspel kan je spelen met 5 tot 40 punten op 3 rollen met 5 winlijnen.

De corresponderende prijzen staan links boven op de gokkast. Pak je de 3 Jackpot geldzakken in het bovenspel met de maxiamale inzet van 40 punten, dan win je maar liefst 1600 credits ! Ook in het bovenspel heb je het mystery spel met de vraagtekens. Krijg je er 3, dan krijg je een prijs van minimaal 5 tot maximaal 400 punten, afhankelijk van je inzet. Heb je alle vraagtekens in het bovenspel ? Dan win je 2000 credits ! Op www.fruitautomaten.net hebben wij steeds de nieuwste gokkasten van alle belangrijke aanbieders.