≡ Menu

Multi Player

De Multi Player gokkast van Fruits4Real

De Multi Player is zoals de naam al aangeeft een meerspeler zoals je die ook ziet in de diverse amusements centra’s. Je kunt op deze fruitmachine op twee kasten tegelijk spelen maar dan op 1 scherm. Dit is voor de echte gokkers die dubbel willen winnen en geen genoegen nemen met minder een waar genoegen.

Klik hier | Speel op Multi Player

Spelmogelijkheden

Zoals gezegd is de Multi Player fruitkast zeer populair in de Nederlandse gokhallen. Maar hij is nu ook voor alle gokkers online te spelen via www.fruitautomaten.net . Je hebt de keus om op 1 of 2 gokkasten tegelijk te spelen, maar wel op hetzelfde beeldscherm. Je kunt vanuit je balans credits op de fruitmachine van je keus zetten. Je kunt met minimaal 2 tot 40 credits maximaal per keer per fruitkast spelen. Dit alles op 5 winlijnen per kant van de gokkast op drie rollen.

Je begrijpt dat je hierdoor veel winmogelijkheden hebt en flink kan winnen als deze kast eenmaal begint te geven. Fruits4Real heeft een uitgebreid aanbod van deze meerspelers in haar assortiment en ook nog diverse andere klassiekers zoals de Random Runner. Zoek gerust op deze site naar jou favoriet, stort geld en begin met spelen en winnen.