≡ Menu

Mobiel of online fruitautomaten?

Het kan alle kanten op als je denkt aan fruitautomaten. Zou je graag een gokje wagen op je mobiel of toch online op je laptop of pc? Je hebt zelf in de hand wat het gaat worden, maar waar het om gaat is dat je plezier maakt.

Je hebt daarbij de kans om af te wisselen, gratis te spelen en voor geld te spelen. De keuze die je gaat maken heb je helemaal zelf in de hand. Daarbij moet je er aan denken dat je verantwoord speelt en dat kan alleen als je weet wat voor bedrag je kunt missen. Maar het is ook van belang dat je weet welke fruitautomaten en aanbieders er allemaal zijn. Een stukje voorbereid/oriëntatie is dus van belang voordat je gaat spelen. Maar wij lichten graag toe wat de voordelen van online en mobiel spelen zijn. Lees het op je gemak door en je bent voorbereid!

Mobiel fruitautomaten of online

Voordelen mobiel spelen

Online spelen is voor veel mensen de 1e stap. Maar je hebt ook de kans om mobiel te spelen en daar kun je dan nu ook voor gaan. Dit zijn de voordelen:

  • Spelen waar en wanneer je maar wilt, je hebt je mobiel vaak bij de hand en daarom kun je een gokje wagen waar en wanneer je maar wilt. De kans op winst is dan ook groter omdat je als je zin hebt om te spelen dit ook kunt doen (gratis en voor geld).
  • Gratis is mogelijk, ook op je mobiel. Daarom kun je daar ook maximaal gebruik van maken en dan nagaan hoe dat voelt. Na een paar keer gokken zal je de spanning nog meer willen voelen en dan kun je dus nog geld storten. Maar eerst een account aanmaken en bekijken hoeveel geld je kunt missen (en kijken of dat er bonussen zijn).
  • Ruim aanbod fruitautomaten, er is voor iedereen een automaat te vinden die aan zijn of haar wensen voldoet. Laat het daarom op je afkomen en zorg dat je weet wat de voordelen voor jou zijn. Je kunt op deze manier de automaten allemaal eens proberen en zelf kiezen wat jij wilt doen.
  • Veel spel ontwikkelaars aanwezig, waardoor het aanbod volop variatie zit. Alleen maar leuk voor jou als speler zodat je kunt afwisselen.
  • Interessante bonussen, deze kun je krijgen als je geld gaat storten of wanneer er wat nieuws online is gekomen. Maak ook daar optimaal gebruik van en lees de voorwaarden door zodat je weet waar je aan moet voldoen.
  • Vele extraatjes op de fruitautomaten, ideaal zodat je dan snel winsten kunt behalen en waardoor je dus ook snel een winnende combinatie kunt maken. Iedere automaat is weer anders dus veel voor jou om te ontdekken.

Speel je liever online of toch mobiel?

Je hebt iedere keer zelf de keuze wat je liever doet. Houd het daarom goed in de hand en wissel af. Zo kom jij er achter wat je graag doet of beide! Plezier maken hoort er bij en dat is ook waar het om draait! Je hebt online alles bij de hand, maar met deze gegevens kun je ook op je mobiel spelen!