≡ Menu

Mega MultiTimer

Klik hier en speel Mega MultiTimer op volledig scherm

Wil jij 2000 credits in een keer winnen ? Speel dan op de Mega MultiTimer van VIP Powerlounge. De inzetten zijn hoog, maar de beloning ook. Speel Mega high en win Mega high !

De spelregels van de Mega MultiTimer VIP gokkast

De Mega Multitimer gokkast heeft diverse spelmogelijkheden. Onder speel je op drie rollen met 1 winlijn. De sterren tellen hier wel kriskras en leveren je 200 credits op. Bij het het topspel heb je vier rollen met in totaal 16 winlijnen. Je kan onder met 10 credits spelen, boven is het duurder en speel je met 40, 80 of 160 credits per druk ! Je kan de inzet veranderen met de “choose game” knop rechts onder op de gokkast . Bij 40 credits speel je met vier winstlijnen, bij 80 met 8 winstlijnen en bij 160 credits met alle 16 winstlijnen.

Op het bovenspel kan je met de jokers of ster symbolen een bonus krijgen van maar liefst 2000 credits! Drie winstsymbolen op een rij is al genoeg om deze jackpot te krijgen. Maar dat is nog niet alles , prijzen van 400 en 800 punten komen regelmatig voor op deze kast.Net als alle andere gokkasten van VIP Powerlounge op www.fruitautomaten.net is dit een highroller fruitkast. Wil je echt gokken dan ben je hier aan het goede adres !