≡ Menu

Magic Circle

De Magic Circle gokkast

Pak grote winsten in de Magische Cirkel. Fruits4Real heeft de Magic Circle speciaal geoptimaliseerd voor het spelen op internet en het resultaat is dan ook fantastisch! De gokkast ziet er mooi uit met zijn paarse kleuren en is eenvoudig te spelen voor iedere speler van elke leeftijd. De wat oudere spelers onder ons kennen deze fruitautomaten nog uit de speelhal, maar nu met speciale aanpassingen ook voor internet casino’s.

Klik hier | Speel op Magic Circle

Spelregels

Het normale onderspel wordt gespeeld op 3 rollen met 1 winlijn in het midden. Je speelt hier met 1 credit per druk. Alleen de ster symbolen tellen hier willekeurig met een minimale prijs van 5 credits. De inzet op het clubspel is 5 of 10 punten. Deze punten moet je naar de clubmeter zetten.

Speel je met een inzet van 5 of 10 credits dan worden er automatisch meer winlijnen in het spel opgenomen door middel van de “kriskras” wincombinaties die je ziet aan de rechterbovenkant van de gokkast. Hier kan je ook de Magic Circle activeren, de spannendste optie op deze fruitkast. Dit doe je door 3 kriskras rode of blauwe sterren te krijgen. Druk op stop en kijk waar de cirkel stopt. Is jouw timing goed dan pak je ieder keer 200 credits met deze mooie Magic Circle! Op alle gokkasten bij www.fruitautomaten.net kan je veilig en vertrouwd betalen met iDeal. Probeer de Magic Circle gratis of met echt geld en beleef magische momenten!