≡ Menu

King Kong Fury slot spelen

King Kong FuryNextgen heeft een nieuwe slot ontwikkeld genaamd King Kong Fury. Het spel heeft vijf rollen en 50 winlijnen. Het spel kan tussen de vele fruitautomaten online al gespeeld worden vanaf €0,25 en je ziet tijdens het spel dat Kong het op gaat nemen tegen monsterlijke beesten zoals de dinosaurussen. Bij het spel zijn er twee willekeurige basisspel functies aanwezig en dan kun je tot wel 15 beest symbolen en maximaal twaalf wilds willekeurig aan de rollen tegenkomen. Het is een mooi spel om te zien, zet je geluid maar eens aan en dan weet je heel goed waar je het voor gaat doen. Hierdoor kun je het spel nog veel beter beleven en het wordt erg spannend. Iedere draai weer kun jij in de prijzen vallen en genieten van jouw spelmomenten. Het gaat er om dat je weet wat jij hier kunt verdienen en daarvoor raadpleeg je de prijzentabel.

King Kong Fury spelen

Deze slot heeft 5 rollen, 4 rijen en 50 winlijnen en kan gratis en voor geld worden gespeeld. Bij het spel word je meegenomen naar Skull Island en dan gaat Kong met monsterachtige beesten in gevecht. Je hebt twee willekeurig geactiveerde bonus functies en dan is er ook nog een King of Skull Island gratis Games functie en daarbij kun je beginnen met maximaal 100 gratis spins. Ook is er nog wat moois en spannends en dat is de Raging Re-Spins functie en dan kun je volledige wild stacks zorgen voor gratis re-spins tijdens de gratis spins. Als je hier ook alles over te weten wil komen? Dan zit er maar een ding op en dat is een gokje wagen op deze gokkast. Je kunt die kans nu pakken en gratis een gokje wagen.

King Kong Fury slot

Gokkast symbolen

Er zijn verschillende symbolen die je tegenkomt op de rollen en dat zijn de A, K, Q, J, 10 en 9 speelkaarten, en verschillende beesten zoals triceratops, tyrannosaurus rex, pterodactyls, insecten en slangen. Je wil heel graag de tyrannosaurus rex op de rollen tegen komen want dan krijg je 10x je inzet voor 5 op een winlijn. Dan is er nog Kong en dat is hierbij het wild symbool en deze vervangt alle symbool rollen door de bonusverspreiding. Deze kun je tegen komen op de drie middelste rollen. Er zijn ook nog een paar bonusfuncties aanwezig. In het basisspel kan bijvoorbeeld de ‘Lightning Reel’ op elke iedere tevoorschijn komen. Dit kan zorgen dat er tot wel 15 beest symbolen toe worden gevoegd aan de rollen. Ook kan er nog eens een willekeurig gekozen beest onthuld worden en dan aan de rollen worden toegevoegd. Dit kan zorgen voor hele mooie winsten.

Bij deze gokkast vind je ook nog de Kong’s Call functie. Dan krijg je bij iedere draai het gezang van de ‘Native’ te horen. Hierbij wordt Kong opgeroepen en voegt tot maximaal twaalf wild symbolen toe. Er is ook nog een hoofd-bonus en dat is de King of Skull Island Gratis Games functie. Deze kun je activeren door wanneer het bonus symbool, Anne Darrow, tegelijkertijd op rollen een en vijf te zien is. Daarbij krijg je dan tot wel 4x je inzet. Dan zal het standbeeld draaien om ieder 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 of 10 gratis spins te onthullen. Let op! De waarden worden vervolgens vermenigvuldigd, waardoor je hierbij erg hoge prijzen kunt verdienen.