≡ Menu

Kijk ook eens naar Magic Portals

Magic Portals slotEen mooie slot van Netent is Magic Portals. Deze slot is dan wel geen fruitautomaat, maar hij kan wel online gespeeld worden. Dit zowel gratis als voor echt geld. Bij deze gokkast kan er veel geld gewonnen worden, daarom is het de moeite waard dat je hier nu een gokje komt wagen! De magische portalen zullen zorgen voor uitklappende wilds. Dit wil je toch niet missen? Kom er nu snel achter hoeveel geluk jij vandaag hebt en doe er jouw voordeel mee! wanneer je twee dezelfde symbolen hebt in de portals, dan zullen de andere zelfde symbolen op de rollen veranderen in wild symbolen. Staan er toevallig twee free spins symbolen in de portals? Dan heb je extra geluk, want dan krijg je namelijk tien free spins!

Over de Magic Portals gokkast

Bij de gokkast Magic Portals kun je een eigen inzet plaatsen. Er kan gespeeld worden met 25 winlijnen en daarbij kan er in worden gezet met minimaal €0,25 per draai en er kan gespeeld worden met maximaal €250 per draai. Begin rustig aan om te zien wat jouw voordelen zijn tijdens het spel! Als je een beetje geluk hebt kun je de maximale 64.000 munten verdienen. Dit zou zomaar kunnen, dus een gokje wagen bij Magic Portals kan waar en wanneer je maar wil!

Magic Portals spelen

Symbolen bij Magic Portals

Er zijn veel mooie symbolen en extra’s die je hier tegen kunt komen en dat zijn de free spins, de magic portals en ook een wild symbool. Heb jij tien gratis spins? Dan krijg je twee extra portals. Daar ga je echt jezelf een plezier mee doen, want hierdoor kunnen de prijzen zeer hoog uitpakken. Bij een wild zal je zien dat deze andere symbolen kan vervangen en hierdoor heb je mooiere en hogere kansen op een mooie winst.

Gratis spelen

Er kan nu gratis een gokje gewaagd worden op de Netent slot Magic Portals. Zorg dat jij nu ook een keuze gaat maken tussen alle populaire kasten en weet wat de opties zijn. Het is voor jou alleen maar goed om eerst gratis te spelen. Zo zie je hoe je een wild kunt ontdekken en wat deze bij het spel allemaal kan doen. Zorg er ook voor dat je de prijzentabel bekijkt, zo zie je welke symbolen je nodig hebt om welke prijzen te kunnen winnen. Maak het jezelf een stuk gemakkelijker, dit kan door nu eerst gratis een gokje te wagen, dan weet je wat er van je wordt verwacht. De hoogste tijd om nu mee te spelen met Magic Portals, want deze slot kan waar en wanneer je maar wil gratis gespeeld worden.

Winnen met Magic Portals

Een gokje wagen met Magic Portals, zeker de moeite waard. Wanneer je een keer gratis hebt gespeeld weet je hoe snel er hier geld gewonnen kan worden. Er geldt hoe hoger je inzet, hoe meer er gewonnen kan worden bij een goede uitkomst. Maar dat is ook weer afhankelijk van hoeveel geluk je hebt! Wacht het daarom rustig af, bekijk de mogelijkheden en wie weet win jij wel de maximale 64.000 munten! Het kan allemaal, als je maar een gokje gaat wagen en weet wat jouw voordelen zijn met Magic Portals.