≡ Menu

Juicy Joker Mega Moolah spelen voor jackpotprijzen!

Met een totaal van 5 rollen en 15 symbolen per draai kun jij een gokje wagen op de Juicy Joker Mega Moolah fruitautomaat. Dit spel is door Just For The Win gelanceerd op 13 januari 2021. Het is zeker de moeite waard om met dit spel aan de slag te gaan, want er kunnen mooie prijzen gewonnen worden.

Je speelt het spel met mooie stukken fruit op de rollen en een mooie uitwerking van grafische elementen. Geluidstechnisch komt het spel ook niets te kort. Op de rollen van de Juicy Joker Mega Moolah gokkast kun je mooie stukken fruit laten verschijnen. Denk hierbij aan kersen, druiven, watermeloenen en sinaasappels. Je kunt ook diamanten draaien, rode harten, paarse schoppen, roze ruiten en blauwe klavers. De symbolen zorgen samen voor een kleurrijk speelveld!

Klik om deze online fruitautomaat te kunnen spelen bij een casino!

Hoe speel je het spel?

Voordat je een gokje kunt gaan wagen op Juicy Joker Mega Moolah is een goede voorbereiding erg belangrijk. Je moet als speler namelijk goed weten hoe het spel bediend kan worden. Je kunt de Juicy Joker Mega Moolah gokkast bedienen met een minimaal aantal knoppen. Alle knoppen van het spel vind je terug aan de rechter zijkant van het speelveld.

Zodra je het spel geladen hebt kun je beginnen met het plaatsen van een inzet. Je speelt de Juicy Joker Mega Moolah gokkast altijd met een inzet naar keuze. Wel moet je rekening houden met de inzetlimieten die gehanteerd worden. Met het fiche als knop kun je de inzet naar wens verlagen of verhogen. Er kan minimaal €0,10 per draai geplaatst worden en maximaal €10 per draai. Na het plaatsen van een inzet kun je de rollen van de Juicy Joker Mega Moolah gokkast laten draaien. Dit kan met de ronde knop waar de grote gouden pijl op staat. Bij elke draai maak je kans op winst en dat maakt het al snel spannend voor jou als speler.

Win prijzen met Juicy Joker Mega Moolah

Wanneer je begint met spelen op de Juicy Joker Mega Moolah gokkast wil je uiteraard zoveel mogelijk prijzen winnen. Om te kunnen winnen moet je op de rollen van het spel complete combinaties draaien. Een combinatie moet bestaan uit soortgelijke symbolen en dit moeten er minimaal 3 zijn. Het is belangrijk dat elke combinatie op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Juicy Joker Mega Moolah gokkast met 20 winlijnen en daar moet elke combinatie er één van volgen. De RTP van dit spel ligt op 92,3%.

Vergroot winkansen met extra functies

Tijdens het spelen van de Juicy Joker Mega Moolah gokkast kun je ook genieten van extra functies. Met de extra functies kun je hoge prijzen winnen en ook kun je er de kans op winst mee vergroten. Als je dit spel gaat spelen zal je onder andere Wild symbolen tegen kunnen komen. De Wild symbolen hebben een vervangende functie en kunnen alle standaard symboolsoorten van het spel vervangen. Je kunt er dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren.

Als je dit spel gaat spelen zal je ook Scatter symbolen kunnen draaien. Met de Scatter symbolen kun je free spins winnen. Als je free spins gewonnen hebt kun je de rollen van de Juicy Joker Mega Moolah gokkast gratis laten draaien. Daardoor kun je gratis winsten behalen en dat wil je uiteraard maar al te graag. Dit spel heeft ook jackpots te bieden. Er is een Mini Jackpot, Minor Jackpot, Major Jackpot en een Mega Jackpot te vinden. De Mega Jackpot kan miljoenen euro’s opleveren!