≡ Menu

Jackpot Timer

De Jackpot Timer gokkast

Vind jij dat het tijd wordt voor een Jackpot? Dan moet je de Jackpot Timer spelen! De Jackpot Timer fruitautomaat is de opvolger van de alom bekende TwinTimer. Mensen die deze gokkast al wel eens hebben gespeeld zullen veel overeenkomsten zien met de Jackpot Timer. Alleen heeft de Jackpot Timer nog meer en grotere uitbetalingen.
Klik hier | Speel op Jackpot Timer
Deze slot van Fruits4Real is een in eigen beheer ontworpen gokkast en dat merk je aan het design en de soepele speel opties. Je merkt dat deze kast speciaal voor het internet gemaakt is en dat zie je terug in de spel beleving: eenvoudig maar toch zeer spannend.

Klik hier | Speel op Jackpot Timer

Spelbeschrijving

Je speelt op 3 rollen in het basisspel met 1 winlijn en op 4 rollen in het bovenspel met maar liefst 10 winlijnen. De sterren tellen op het beneden spel kriskras en leveren je 20 punten op. Als je wilt kun je direct op het bovenspel spelen met een inzet tot 20 credits per druk en maar liefst 8 winmeters. Dus je hoeft niet eerst in het onderspel punten te sparen om naar boven te gaan en de grote prijzen te pakken.

Speel je maximaal dan kun je de geweldige Jackpot van 800 punten winnen. Dit doe je door 3 jackpot symbolen op een rij te krijgen. Het is tijd voor de Jackpot Timer op www.fruitautomaten.net