≡ Menu

Hot Scatter Deluxe van Amatic spelen met 10 winlijnen

Bij het online casino kun je onder andere de Hot Scatter Deluxe gokkast tegenkomen. Spel provider Amatic heeft de Hot Scatter Deluxe gokkast ontwikkeld en op de markt gebracht op 19 september 2020.

Als je dit spel gaat spelen zal je mee worden genomen naar een mooi fruitspel. Het spel wordt gespeeld met 5 rollen en hier kun je te gekke symbolen op laten verschijnen. Zowel grafisch als geluidstechnisch komt de Hot Scatter Deluxe gokkast niets te kort en dat maakt dit spel meer dan de moeite waard om te spelen.

Klik om direct op de Hot Scatter Deluxe videoslot te kunnen spelen!

Na het laden van de Hot Scatter Deluxe gokkast krijg je een mooie achtergrond te zien. Op de achtergrond zie je grote vlammen en vuurspetters. Dit zorgt dan ook al snel voor een hoge spanning. Laat je de 5 rollen van de Hot Scatter Deluxe gokkast draaien? Dan kun je kleurrijk stukjes fruit op de rollen zien verschijnen. Denk hierbij aan watermeloenen, pruimen, citroenen, druiven, sinaasappels en kersen. Je kunt ook een rode zeven draaien en een blauwe ster. Het speelveld van de Hot Scatter Deluxe gokkast kan dan ook al snel kleurrijk worden door de vele kleuren die toe zijn gevoegd.

Spelregels Hot Scatter Deluxe goed leren kennen

Wil je graag gaan spelen op de Hot Scatter Deluxe gokkast? Dan is het belangrijk dat je eerst goed weet hoe het spel bediend kan worden. Je kunt de Hot Scatter Deluxe gokkast bedienen met een minimaal aantal knoppen. Alle knoppen van het spel vind je terug aan de onderkant van de rollen. Je ziet onder andere een ‘BET’ knop staan. Met deze knop kun je een inzet plaatsen. Je kunt zelf bepalen met welke inzet je de Hot Scatter Deluxe gokkast gaat spelen. Per draai kun je minimaal €0,10 plaatsen en maximaal €30. Na het plaatsen van een inzet kun je de rollen van de Hot Scatter Deluxe gokkast laten draaien. Dit kan met de ronde gele knop waar de twee rode pijlen op staan. Als je de rollen van de Hot Scatter Deluxe gokkast laat draaien maak je direct kans op winst.

Leer hoe jij een winst kunt behalen

Voor jou als speler is het belangrijk om te weten op welke manier je het tot een winst kunt schoppen. Je kunt met dit spel een winst behalen door, net als bij online fruitautomaten, op de rollen van het spel combinaties te vormen. Een combinatie moet altijd bestaan uit minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Het is belangrijk dat een combinatie op aaneengesloten rollen en van links naar rechts wordt gedraaid. Je moet ervoor zorgen dat een combinatie één van de 10 winlijnen volgt. In de prijzentabel kun je terugvinden welke winsten je kunt behalen met de Hot Scatter Deluxe gokkast.

Gebruik de extra functies

Het spelen van de Hot Scatter Deluxe gokkast kan voor jou als speler al snel leuk worden. Dat komt omdat je kunt spelen met leuke extra functies. Als je de Hot Scatter Deluxe gokkast gaat spelen zal je onder andere een Wild symbool kunnen draaien. Het Wild symbool is erg interessant, omdat hij een vervangende functie heeft. Hij kan alle symboolsoorten van het spel vervangen en kan zelfs onderbroken combinaties laten completeren. Als je dat voor elkaar krijgt zal je alsnog een winst uit kunnen laten betalen.

Je kunt ook Scatter symbolen draaien en zij kunnen free spins opleveren. Als je free spins hebt gewonnen kun je de rollen van de Hot Scatter Deluxe gokkast gratis laten draaien. Op die manier wordt het al snel spannend, omdat je dan gratis winsten in de wacht kunt slepen. Je wilt de extra functies van de Hot Scatter Deluxe gokkast dus zeker niet missen!