≡ Menu

Golden Oldie fruitautomaat spelen

Golden Oldie fruitautomaat spelenMisschien heb je wel eens kennisgemaakt met een leuke fruitautomaat zoals Golden Oldie. Sommige mensen die vroeger al eens gegokt hebben zullen de naam wel kennen. Het is een fruitautomaat die als eerste door Simbat online aangeboden werd en de inzetopties zijn erg wisselend.

Je hebt helemaal zelf in de hand wat je gaat doen, maar het kan erg spannend worden! Alleen de naam van de fruitautomaat is wel wat misleidend. Je zou denken dat het fruit centraal staat omdat het een fruitautomaat is, maar dat is toch niet zo. Wat is er dan wel gaande? Daar kom je achter als je het spel opent en zelf een gokje gaat wagen. Maar eerst vertellen we je meer over de spelopties.

Speelwijze Golden Oldie

Deze fruitautomaat is eenvoudig om te spelen. Let maar eens goed op de knoppen die aanwezig zijn en de opties die je hebt om in te zetten. Er geldt een minimale inzet en ook een maximale inzet. Het bedrag wat jij gaat kiezen om mee te spelen heb je helemaal zelf in de hand. Het gaat er namelijk om dat je verantwoord blijft spelen en dat kun je alleen wanneer dat je weet wat je budget is en wat jij dus per keer te besteden hebt. Het beste kun je de fruitautomaten die online worden aangeboden een keer proberen en dan weet je ook wat jij er uit kunt halen. Fruitautomaten als deze kunnen eerst gratis worden gespeeld en dan voor geld, je hebt daarin zelf de vrijheid en kunt per keer afwisselen.

Golden Oldie fruitautomaat

Functies spel

Er zijn diverse functies aanwezig op deze fruitautomaat en daar kun je als speler dan ook gebruik van maken. Je hebt verschillende rollen, deze kunnen spinnen en je kunt je eigen inzet plaatsen. Vervolgens is het wachten tot het spel begint en kijken of je hebt gewonnen of dat je nog een nieuwe draai start. Het is een eenvoudig spel met weinig extraatjes, maar daardoor toch spannend en het kan snel gespeeld worden.

Je zou ook de prijzentabel kunnen raadplegen. Daar vind je alle symbolen die aanwezig zijn en je ziet hoeveel dat je er nodig hebt. Je ziet ook welke prijzen je dan kunt winnen en hoe dat in zijn werk gaat. Het is allemaal eenvoudig, maar wel fijn om te weten zodat je inzien wat het spel jou kan brengen. Jouw inzet bepaalt namelijk ook mede wat er gewonnen kan worden en daar kan dan nu ook je voordeel mee worden behaald. Een goede voorbereiding dat is waar het allemaal mee begint, ook met gokken.

Mobiel spelen

Golden Oldie is een spel wat ook op je mobiel gespeeld kan worden. Je hebt daarvoor een smartphone of tablet nodig en je login van het casino. Je zou ook eerst gratis kunnen spelen en dan hoef je niets te doen, alleen het spel aan te klikken en dan krijg je virtueel tegoed zodat je het spel kunt bekijken. Het is vervolgens van belang dat je inziet wat jouw voordelen zijn en als je die hebt ingezien dan kun je ook voor geld spelen en dan zien wat dat je gaat brengen. In ieder geval meer spanning en de kans op echt geld winnen neemt toe.