≡ Menu

Golden Oldie Deluxe

Klik hier en speel Golden Oldie Deluxe op volledig scherm

De Golden Oldie deluxe gokkast van VIP Powerlounge speelautomaten

De Golden Oldie deluxe fruitkast is een kopie van de oude Golden Oldie kast maar de inzetten zijn veel groter. De inzetten zijn mega maar de prijzen ook! Vind de zakken met goud en win 2000 credits op deze gouwe ouwe kast!

Spelen op Golden Oldie deluxe gokkast

De Golden Oldie deluxe heeft een onder en bovenspel met ieder 4 rollen en in totaal 20 winstlijnen afhankelijk van je inzet. Speel je met een inzet van 50 credits dan speel je met 5 winlijnen alleen op het basisspel. Kies je voor 100 credits dan heb je 10 winlijnen tot je beschikking ook alleen op het basisspel. Met 150 credits per druk gebruik je 15 winlijnen onder en boven, en het meeste kans heb je als je met 200 credits per keer speelt op 20 winlijnen op het onder en bovenspel! Je kunt dan zo ongelofelijk veel combinaties maken dat je bijna altijd prijs hebt. Win willekeurig prijzen van 400 tot maar liefst 2000 credits per lijn!

De Golden Oldie deluxe is eenvoudig te leren, maar ben je niet helemaal zeker hoe hij werkt? Probeer hem gerust uit op www.fruitautomaten.net en vergeet niet dat je bij ons ook gratis fruitautomaten hebt. Ga pas voor het echte geld spelen als je hem helemaal onder de knie hebt. Gouden tijden zullen herleven met het spelen op de Golden Oldie deluxe!