≡ Menu

Gold Lines

De nieuwe Fruits4Real fruitautomaat heet Gold Lines

Vind het goud met deze Fruits4Real fruitmachine. Dit is weer een lekker speelbare fruitautomaat a la Random Runner. Als jij de zakken met goud op een rij kan krijgen maak je kans op de Jackpot van deze mooie slotmachine.

Klik hier | Speel op Gold Lines

Het spelen op de Gold Lines fruitmachine:

De Gold Lines gokkast heeft onderin het basisspel met de bekende fruitrollen op 1 winlijn. In het basisspel speel je dus met 1 punt per druk. De sterren tellen kriskras en bij drie sterren krijg je 20 credits.Aan de rechterkant van de gokkast staan de winnende combinaties en hun bijhorende prijzen. De gewonnen prijzen kan je voor het onderspel gebruiken of je zet ze direct naar boven waar de grote prijzen worden uitgedeeld.

Met een inzet van 4 credits speel je 4 winlijnen, met 8 acht winlijnen en met 16 credits speel je 16 winlijnen. Deze fruitautomaat is dus uitermate geschikt voor de kleine speler maar ook voor de echte gokkers onder ons. Speel je boven maximaal dan kun je als goudzoeker tot 640 punten per draai winnen. Is dit niet de gokkast die je zoekt ? Op www.fruitautomaten.net plaatsen wij ieder dag de nieuwste gokkasten van de beste aanbieders op het internet !