≡ Menu

Gigaburst

Klik hier en speel Gigaburst op volledig scherm

De Gigaburst gokkast van VIP PowerLounge

De Gigaburst is weer een van de Highroller fruitautomaten van VIP PowerLounge met maximale inzetten tot 450 punten per spel ! Spaar sterren en speel op tien win rollen en misschien krijg jij wel een uitbarsting van vreugde na het winnen van duizenden credits!

Spel uitleg Gigaburst gokkast

In het benedenspel van de online Gigaburst gokkast spaar je voor de sterren met een inzet van 10 punten per draai op drie rollen. Is de sterrenmeter vol dan krijg je mooie mysterie prijs. In het bovenspel kun je spelen met een inzet tot maar liefst 450 credits per druk op tien win rollen.

De Gigaburst fruitautomaat is te vergelijken met de Vertigo en de Jokers Time DeLuxe die je ook kunt vinden op www.fruitautomaten.net. Ook hier kun je weer direct naar het bovenspel om daar je inzet te kiezen van 50,100, 150, 200, 250, 300, 250, 400 of 450 credits per druk. Bovenin ga je voor de sterren en de Jackpot symbolen, goed voor prijzen van 2000 credits elk ! Hoe hoger je inzet op het topspel hoe meer rollen je krijgt, en des te hoger de prijzen zijn. De Gigaburst gokkast is makkelijk te leren en je kan er eenvoudig winnen, speel nu en win die jackpot !