≡ Menu

Fruitautomaat symbolen herkennen

Als je graag online een gokje waagt dan zullen de fruitautomaten populair zijn bij je. Jouw doel is daarbij ook vaak wel duidelijk, je wil namelijk winst maken en dat doe je door zoveel mogelijk soortgelijke fruit symbolen te draaien.

Maar de uitbetalingen kunnen op meerdere manieren plaatsvinden want je kunt op diverse manieren winst behalen. Zo kan dat met winlijnen, als dat zo is dan moet je een speciaal aantal items in een speciaal patroon van links naar rechts draaien. Maar als je met meerdere winlijnen speelt dan maakt het vaak niet uit waar dat de items komen, alleen moeten ze dan van links naar rechts op aaneengesloten rollen worden gedraaid.

Klik hier voor de beste fruitautomaten en speel mee bij een casino!

Er is ook een andere manier en dat zijn de winmanieren. Er wordt gezegd dat deze zorgen voor betere winkansen en daar kun je alleen maar achter komen als je het zelf ook gaat proberen! Je hebt zoveel soorten fruitautomaten, dat het beste is om er zelf naar te kijken en dat je dan in gaat zien wat de voordelen zijn voor jou. Je kunt een eigen top 5 of top 10 maken en dan zie je pas echt hoe mooi het kan worden als jezelf gaat spelen.

Items met een functie

Toch gaan we nog even verder kijken naar de fruitautomaat symbolen want je hebt er ook met een speciale functie. De symbolen die je vaak terug ziet keren zijn de citroenen, kersen, meloenen, pruimen, sinaasappels, druiven en dan nog de 7, de BAR, sterren en kronen. Maar er kunnen ook items zijn met een bijzondere functie. Daarbij kun je denken aan een Wild. Deze zorgt er voor dat jij hogere kansen hebt om winst te maken. De Wilds kunnen vaak andere items op de rollen vervangen en dan kun jij dus veel sneller een winnende combinatie behalen.

fruitautomaten symbolen

Er is ook een Scatter en vaak is dat een ster of een bel. Je hoeft dan geen winlijn te vormen. Symbolen hoeven dan ook niet op aaneengesloten rollen te staan om een prijs te krijgen. Je hebt er bijvoorbeeld 3 nodig en dan krijg je een uitbetaling. Maar vaak krijg je ook nog free spins cadeau en dat zorgt ervoor dat je dus nog beter kunt gokken en langer! Bonussymbolen heb je ook nog en dan heb je er vaak 3 nodig en dan kun je in de prijzen vallen. Wat je dan krijgt hangt af van welke fruitautomaat je hebt gekozen.

Jackpots zijn er ook!

Er zijn ook fruitautomaten waarbij je met een jackpot te maken kunt krijgen. Het zijn er niet heel erg bijzonder veel, maar het is wel de moeite waard om te proberen. Je kunt bijvoorbeeld 5 sterren op een winlijn draaien en dan kun jij een mooie prijs winnen. Ook kun je dan kijken hoeveel geluk je hebt. Bij een jackpot moet je er vaak wel aan denken dat de kans op winst niet heel erg hoog is, maar als je wint, dan win je wel ineens een goed bedrag.