≡ Menu

Flame van NextGen Gaming

flame slot nextgenAls je zin hebt om een gokje te wagen dan zou de voorkeur eens uit kunnen gaan naar een mooie fruitautomaat. Of een mooie gokkast, het is maar net waar jij de voorkeur aan geeft.

NextGen Gaming kan in ieder geval veel voor je betekenen want dan heb jij Flame die je kunt spelen. Er geldt een uitbetalingspercentage van 96,61%, 20 winlijnen en 5 rollen waar je een gokje op kunt wagen. De hoogste tijd om zelf eens na te gaan wat je ermee kunt verdienen. Het gaat er namelijk om dat je net op het juiste moment veel geluk hebt op de rollen en dan kun je mooie prijzen winnen. Neem daarom de tijd om er eerst alles over te weten te komen en dan kun jij zelf een inzet kiezen waar je winst mee wilt behalen. Je hebt alle tijd om ook op je mobiel te spelen dus probeer het ook.

Klik hier om ook een gokje te kunnen gaan wagen op de Flame gokkast!

Over Flame

Je hebt de mogelijkheid om te spelen op 5 rollen en dan nog met 3 symbolen per rol. In totaal heb jij dus 15 symbolen waar je een gokje mee kunt wagen en dan prijzen kunt binnen halen. Het gaat er om dat je zoveel mogelijk soortgelijke symbolen hebt en dan kun je hogere prijzen winnen. Maar het gaat er ook om dat je weet wat de voordelen zijn en dan hoef je niet langer te wachten. Alle symbolen zorgen namelijk voor heel wat moois en dat kan ieder moment gebeuren. Je mag eerst oefenen en dan voor geld spelen, maar dat bepaal je helemaal zelf. Daarnaast kun je ook nog op je mobiel spelen en dan zie je ook zelf helemaal in hoe je dat vorm gaat geven. Neem in ieder geval de tijd om alles te bekijken en dan kun jij kijken wat Flame jou te bieden heeft.

Symbolen die je tegen gaat komen

Je gaat op de rollen veel symbolen tegen komen en je wil ze allemaal wel hebben omdat ze winstgevend werken voor jou. Tijdens iedere draai kom jij de vurige tante tegen. Wanneer je dan een Wild Re-spin krijgt kan ze zomaar zorgen voor een Epic Win. Dit wil jij dan ook niet missen dus zorg dat je ook gaat spelen op Flame om alles na te gaan wat er behaald kan worden. Om het beste beeld te krijgen van wat je allemaal kunt winnen kun jij de prijzentabel openen. Je ziet dan welke symbolen er allemaal zijn, maar ook hoeveel jij er nodig hebt en welke prijzen je dan kunt innen. Je zal ook zien dat je inzet medebepalend is voor hoeveel jij maximaal kunt winnen. Daarbij geldt dat hoe hoger je inzet is hoe hoger ook de uitbetaling zal zijn bij winst.

Bonussen toegelicht

Flame kent een groot aantal bonussen en dat begint met de Wilds die ook binnen een fruitautomaten strategie passen. Deze kunnen de andere items op de rollen vervangen en dat kan zorgen voor een hogere kans op winst. Je hebt ook Scatters op de rollen en die zorgen voor veel free spins en bij Flame zijn dat er maximaal 15.

Dan heb je nog een aantal extra bonussen zoals de Fire Whirl en die zorgt voor extra losse bonuswinsten, maar je hebt ook de Cross Flare en die zorgt voor win both way als bonus. Dan heb je nog de Firestorm en die zorgt weer voor extra Wild symbolen die samen kunnen smelten. Het beste wat jij dus kunt doen is de gokkast zelf openen en dan nagaan wat de vele voordelen voor jou zijn. Neem de tijd om het in je op te nemen en dan kun jij zelf zien welke bonus items het beste voor jou zijn.