≡ Menu

Empire

Klik hier en speel Empire op volledig scherm

Met de Empire fruitautomaat haal jij je eigen keizerrijk binnen. Het is een van de meest veelzijdige gokkasten van VIP Powerlounge. Je hebt de beschikking over een Supermeter die tot maximaal 10.000 credits gaat en een fruitmeter! Voel jezelf even een keizer achter je computerscherm!

Speluitleg van de Empire gokkast

Je begint bij de Empire speelautomaat in het basispel met een inzet van 10 credits op drie rollen met 1 winlijn. Gewonnen prijzen kunnen worden door gegokt tot maximaal 2000 credits. Je kunt je gewonnen punten natuurlijk ook direct naar boven zetten. Bij de Empire gokkast kun je sparen in de “savings” banken die je rechtsonder op de kast ziet staan d.m.v. de fruitsymbolen op de middelste winlijn van het onderspel.

Heb je prijs op het onderspel dan moet je weer opnieuw gaan sparen, dus pak op tijd je winst. Elke keer als een rij van een “savings” bank vol is worden de credits naar een hogere rij gezet. Win hiermee tot 1000 credits per keer. In het bovenspel speel je met een inzet van 50 punten op 5 winlijnen of met 100 punten op 10 winlijnen. Hier verdien je zomaar tot 10.000 credits! We begrijpen als je deze kast voor de eerste keer speelt dat je nog niet alle opties snapt. Oefen deze fruitkast dus eerst gratis op www.fruitautomaten.net tot je alles door hebt. Speel dan de Empire gokkast en creëer je eigen keizerrijk!