≡ Menu

Eagle’s Wings videoslot online

Eagles Wings gokkastAls liefhebber van fruitautomaten weet je inmiddels dat er ontelbaar veel spellen op de markt zijn en dat het thema van een bepaald spel bijdraagt aan het plezier dat wordt beleefd aan het spelen. Software provider Microgaming is geen vreemde eend in de bijt wanneer we het hebben over de iGaming markt. De ontwikkelaar heeft met deze Eagle’s Wings videoslot een gokmachine op de markt gebracht welke refereert aan indianen en natuurlijk de arend. In dit artikel nemen we je mee op het avontuur van Eagle’s Wings en vertellen we alles wat je moet weten wanneer het spel ook wilt spelen.

Kenmerken van het spel

Het speelveld van de Eagle’s Wings videoslots bestaat uit 5 rollen met ieder 3 rijen van symbolen. Er zijn in totaal 25 winlijnen aanwezig waarop je de winnende combinaties van dezelfde symbolen dient te maken. Dit om zo prijzen binnen te slepen. De symbolen die je op de rollen voorbij zult zien komen? Die bestaan onder andere uit de welbekende kaartsymbolen J, Q, K en A, welke de symbolen van lagere waarde vertegenwoordigen. Daarnaast zijn er ook verschillende symbolen die allemaal een kijkje geven in het leven van de arend. Deze zullen bij het draaien van een winnende combinatie een hogere winst opleveren. Zoals je zult zien zijn alle symbolen geheel in het thema vormgegeven. Zo zijn er aan de kaartsymbolen bijvoorbeeld veren toegevoegd.

Eagles Wings gokkast spelen

Al deze symbolen vertegenwoordigen hun eigen waarde en deze zijn terug te vinden in de uitbetalingstabel op het spel zelf. Dit evenals de winst die ze zullen opleveren bij het draaien van winnende combinaties. Je hebt op deze slotgame de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende bedragen om in te zetten. De minimale inzet die je kunt gebruiken om de rollen te laten draaien? Die komt neer op €0,01 per spin en per geactiveerde winlijn. Je hebt de vrije hand om dit aan te passen tot een hoeveelheid van €1,25 per spin en per geactiveerde winlijn. Dit maakt de slotgame beschikbaar voor zowel spelers met een klein budget als voor spelers die liever hoog inzetten. Goed om te weten is dat de geregistreerde RTP van Eagle’s Wings op 96,5% staat, wat maakt dat dit een moderne video slot is met een vrij gemiddeld RTP.

Diverse bonusfeatures

Het Eagle’s Wings symbool representeert het Wild symbool, welke ieder regulier symbool op de rollen kan vervangen om zo makkelijker winnende combinaties op één van de geactiveerde winlijnen te kunnen maken en dus zo aantrekkelijke prijzen binnen te slepen. Daarnaast zullen winnende combinaties met deze Wilds je winst ook nog eens verdubbelen. Let er op dat Wild symbolen alleen reguliere symbolen zal kunnen vervangen en dit dus met uitzondering van de bonussymbolen is.

Over bonussymbolen gesproken, ook zijn er op deze slotgame Scatters te vinden die is afgebeeld als een munt. Wanneer je minimaal 3 van deze Scatters op het speelveld weet te draaien, activeer je de Lucky Eagle Bonusgame. Hierin krijg je de mogelijkheid om verschillende munten te ontdekken die uiteindelijk het aantal gratis spins dat je verdient zullen weergeven. In totaal zijn er tot wel 60 gratis spins te winnen. Op het moment dat je een winnende combinatie draait tijdens deze gratis spins, dan zal je winst worden vermenigvuldigd met 3x.

Ben jij er klaar voor?

De Eagle’s Wings is een overzichtelijke en relatief eenvoudige moderne videoslot. Een slot die niet alleen straalt in het bijzondere thema. Maar ook alle elementen heeft om spelen een succes te maken. Probeer het spel uit en ontdek zelf of de symbolen helpen je saldo een boost te geven.