≡ Menu

De wereld van magie beleef je bij Netent

Heb jij al gehoord wat de nieuwste ontwikkeling is van Netent? Butterfly Staxx 2 is echt het vervolg op de release van Butterfly Staxx van vorig jaar.

Het is de hoogste tijd dat jij eens nagaat wat de voordelen voor jou zijn als jij een gokje gaat wagen. Gokkasten, fruitautomaten, je bent er vast en zeker graag op aan het gokken dus tijd om er alles over te weten te komen. Netent heeft deze gokkast met 5 rollen en 40 winlijnen ontwikkeld en zit helemaal vol met fantastische graphics en een interessante gameplay. Butterfly Staxx 2 zal je meenemen naar een dromerige wereld vol magische vlinders.

Speel nu ook op deze nieuwe Butterfly Staxx 2 videoslot online!

Symbolen nader bekeken

Er zijn erg veel symbolen te vinden op Butterfly Staxx 2. Daarbij zijn de laagste symbolen de A tot J kaartensoorten. Dan heb je nog veel soorten bloemen die beter uit zullen betalen en dan is het beste de vlinder. Daarbij krijg je dan 2x inzet als je er 5 hebt gedraaid. Zoveel extraatjes op de rollen heb je vast en zeker nog nooit eerder gehad. Dit zijn bijvoorbeeld eerst een Wild, welke je kunt herkennen als de lotusbloem. Maar deze kan dan ook alle symbolen op de rollen vervangen. Maar ook kan deze Wild nog zijn eigen beloningen activeren. Dan heb je nog een extraatje en dat is de Re-Spin-functie. Daarbij zullen alle weergegeven Butterfly-symbolen van uiterst links van de rol worden verplaatst en je krijgt een re-spin. Maar het kan nog spannender worden maar dat moet je zelf maar ervaren als je speelt.

Butterfly Staxx 2 videoslot

Bonussen genoeg!

Butterfly Staxx 2 kent erg veel bonussen en zo heb je misschien wel een Scatter op rol 1, 3 en 5 in 1 draai dan krijg je te maken met de bonusfunctiekeuze. Dan krijg jij een nieuw scherm en heb jij de keuze uit de optie Butterfly Spins en een andere optie. Als jij deze 1e kiest dan krijg je 5 gratis spins met alleen slapende en actieve cocons op de rollen. Ieder actief cocon welke dan land zal veranderen in een vlinder, en dan is de kans op winst alleen maar groter. Een spannend moment maar je hebt dan ook nog de Butterfly Frenzy en dan krijg je weer een nieuw scherm met vlinders die maar rond blijven fladderen. Dit wordt iedere speelronde weer spannend want er zijn meerdere opties. Probeer het daarom ook zelf uit en ga na wat jij er uit kunt halen!

Probeer jij het ook?

Wanneer er een nieuw spel is gelanceerd van Netent software? Dan is het extra leuk om een gokje te wagen en daarom raden wij je aan om ook te proberen wat Butterfly Staxx 2 je te bieden heeft. Het is echt tijd om na te gaan hoe winstgevend het voor jou kan zijn. Daarom kun je maar beter die keuze ook snel maken en het dan inzien. Alles kan weer gratis, maar uiteraard ook voor eigen geld. Het is maar net hoeveel jij kunt missen en waar jij op dat moment aan toe bent. Neem daarom de tijd om te bekijken wat er kan en speel ook mee op Butterfly Staxx 2 van Netent.