≡ Menu

Club2000

club 2000

Klik op de afbeelding en speel Club 2000

De Club2000 fruitautomaat van Stakelogic is een multiplayer uitvoering van de gokkast zoals we deze origineel van Bellfruit kennen. Niet erg, want dankzij deze moderne uitvoering kun je op deze fruitautomaat nog makkelijker prijzen winnen en bovendien ook voor meer prijzengeld gaan. Hoe er gespeeld kan worden voor prijzen en wat je precies van deze Club2000 gokkast kunt verwachten dankzij Stakelogic? Dat gaan we je op deze pagina allemaal uitleggen.

Club2000 fruitautomaat kwaliteit

Als je op de Club2000 fruitautomaat online wilt gaan spelen kun je wat ons betreft rekenen op een zeer uitgebreide gokkast. Zoals je in het speelscherm hierboven ook al kunt zien is deze speelautomaat grafisch een genot om naar te kijken. In HD kun je spelen met een totaal van maar liefst 6 rollen dankzij de multiplayer uitvoering. Overigens is dit niet alles, want je zal al snel het gevoel hebben dat je aan een echte gokkast bent gaan zitten. De geluiden die toe worden gepast tijdens het draaien van de rollen op Club2000 spreken dan ook boekdelen. Naar onze smaak een goed uitgevoerde fruitautomaat, waar zeker de nodige spanning op te beleven is.
Club2000 Stakelogic

Spelregels Club2000

Om op de Club2000 fruitautomaat tot een winst te kunnen komen moet je eerst bepalen op welke zijdes je gaat spelen. Ga je gokken op allebei de kanten? Dan zal je bij het inzetten spel 1 + 2 moeten activeren. Je inzetten die je daarbij plaatst worden vanzelfsprekend daar ook bij behandeld. Elke credit dit gespeeld wordt geldt als een inzet van €0,20 per stuk. Dit staat eveneens gelijk aan de minimale inzet die op Club2000 gespeeld dient te worden. Speel je liever met meer geld voor de winst? Dan kun je de inzetten verhogen, waarbij je ook gelijk het aantal credits voor een winnende combinatie boven de rollen ziet veranderen. De maximale inzet is 250 credits per zijde. Speel je op beiden spellen van Club2000 voor de winst? Dan resulteert dit in een bedrag van €100 per draai!

Winnende combinaties vormen

Spelers die op de Club2000 gokkast voor de winst spelen zullen altijd minimaal een kers op de winlijn in het midden van de rollen moeten vinden om een prijs te behalen. Beter is het logischerwijs om minimaal 2 soortgelijke of zelfs 3 soortgelijke symbolen op deze lijnen te vinden. Ga je met meer credits spelen op deze slotmachine? Dan zal je ook kriskras prijzen kunnen behalen. Je hoeft dan alleen 3 soortgelijke symbolen te draaien om een uitbetaling te laten genereren!

Gratis spelen om te oefenen

Iedereen die nog niet eerder gespeeld heeft op Club2000 raden we zeker aan om eens gratis te oefenen. Gratis Club2000 spelen kan op deze pagina, maar vanzelfsprekend ook door verder te gaan naar een online casino. Als je gratis wilt gaan spelen is dit direct mogelijk met een virtueel saldo van €1000. Zo kun je altijd eerst de spelregels leren kennen voor dat je wellicht wel met een eigen tegoed gaat spelen. Verder kunnen we je meegeven dat je altijd onbeperkt gratis kunt spelen. Dit maakt eventueel spelen voor het plezier ook een optie.