≡ Menu

Book of Fruits Halloween van Amatic nu online te spelen!

Bij het online casino kun je altijd genieten van veel mooie fruitautomaten. Spel provider Amatic heeft weer een nieuw spel ontwikkeld en deze is uitgebracht op 2 oktober 2020. Het nieuwe spel heet Book of Fruits Halloween en wordt gespeeld met een thema over fruit en Halloween. Als je de Book of Fruits Halloween gokkast gaan spelen zal je mee worden genomen naar een totaal van 5 rollen.

Op elke rol kun je 3 symbolen draaien, dus je speelt het spel met 15 symbolen per draai. Als je de rollen laat draaien kom je mooie symbolen tegen. Denk hierbij aan pruimen, druiven, citroenen, kersen, sinaasappels en watermeloenen. Je kunt ook rode zevens draaien, BAR symbolen, een gouden boek en een pompoen. Met de symbolen op de rollen kun je al snel mooie prijzen winnen en dat maakt het erg spannend voor jou als speler.

Speel ook deze Book of Fruits gokkast van Amatic in Halloween versie!

Hoe kun je winnen met Book of Fruits Halloween?

Wanneer je gaat spelen op de Book of Fruits Halloween gokkast, kun je al snel een mooie winst behalen. Je kunt winnen door minimaal 2 symbolen van dezelfde soort in een combinatie te draaien. Het is belangrijk dat een combinatie altijd op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Onderbroken combinaties kunnen namelijk geen prijzen opleveren.

Verder is het belangrijk dat een combinatie altijd één van de 10 winlijnen volgt. Dit moet altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Voor elke complete combinatie die je draait zal je een winst ontvangen. Wil je weten welke winsten je kunt behalen met de Book of Fruits Halloween gokkast? Neem dan gerust een kijkje in de prijzentabel.

Speel met de leuke extra functies

Tijdens het spelen van de Book of Fruits Halloween gokkast valt er genoeg te beleven voor jou als speler. Dat komt omdat je ook gebruik kunt maken van extra functies. Je kunt bij de Book of Fruits Halloween gokkast extra functies tegenkomen waar je de kans op winst mee kunt vergroten. Daarnaast kun je er ook mooie winsten mee behalen. Ze hebben dus veel te bieden en daardoor wil je er maar al te graag gebruik van maken.

Als je dit spel gaat spelen zal je onder andere Wild symbolen tegen kunnen komen. Je kunt het Wild symbool herkennen aan het gouden boek. Wat het Wild symbool zo interessant maakt? Dat is zijn vervangende functie. Hij kan alle symboolsoorten vervangen, waardoor je ook onderbroken combinaties kunt laten completeren. Als je dat voor elkaar krijgt zal je alsnog een winst uit kunnen laten betalen. Daarnaast zal je ook Scatter symbolen kunnen draaien, die ook te herkennen zijn aan het boek. Je kunt met het Scatter symbool free spins winnen. Als je free spins gewonnen hebt kun je de rollen van de Book of Fruits Halloween gokkast gratis laten draaien. Op die manier kun je gratis winsten behalen.

Leer hoe je het spel kunt bedienen

Voordat je begint met spelen op de Book of Fruits Halloween gokkast is het voor jou als speler belangrijk om te weten hoe je het spel kunt bedienen. Je kunt dit spel bedienen met een minimaal aantal knoppen en dat is voor jou als speler een groot voordeel. Zo zal je al snel kunnen leren hoe het spel bediend moet worden.

Je kunt het spel gaan spelen met onder andere een ‘BET’ knop. Hier kun je een inzet mee plaatsen. Met de min knop kun je de inzet verlagen en met de plus knop kun je de inzet verhogen. Als je het spel gaat spelen zal je minimaal €0,10 per draai kunnen plaatsen. Na het plaatsen van een inzet kun je de rollen laten draaien. Dit kan met de ronde oranje knop waar de twee witte pijlen op staan. Je maakt bij elke draai kans op winst, dus de spanning zit er al snel in!