≡ Menu

Big Timer

De Big Timer gokkast van Fruits4Real

De Big Timer is een online gokkast van Fruits4Real die gebaseerd is op de gouwe ouwe slotmachine uit de gokhallen. De vernieuwde versie van deze fruitautomaten heeft als extra een oplopende Jackpot. Dus alle spelers die op deze kast spelen dragen een deel bij aan de progressieve Jackpot. Win Big Time en probeer deze fruitkast!

Klik hier | Speel op Big Timer

Spelregels van de Big Timer gokkast

De Big Timer is een gokkast met het tegenwoordig populaire onder en bovenspel. Op het basisspel speel je met drie rollen op 1 winlijn in het midden. De sterren tellen kriskras onder en als je er drie hebt krijg je 20 credits. In het bovenspel kan je spelen met een inzet van vijf of tien credits op drie rollen met vijf winlijnen. De prijsverdeling hiervan staat rechts op de gokkast.

Speel je de maximale inzet op het bovenspel dan kun je de Jackpot winnen. Dit doe je door de drie jackpot symbolen op 1 rij te krijgen. Het aantal punten wat je krijgt staat in de Jackpot meter onder het Big Timer logo. Op www.fruitautomaten.net laten we je alleen gokkasten zien van betrouwbare online casino’s zoals Fruits4Real. Speel de Big Timer en pak die Big Bonus!