≡ Menu

Baker’s Treat fruitautomaat van Play’n Go

Als je dol bent op fruitautomaten, dan is Baker’s Treat zeker de moeite waard om eens te proberen. Dit spel staat geheel in het teken van de lekkerste zoete taartjes en je kunt tot wel 10 gratis spins met extra boosters winnen. Deze fruitautomaat bevat 5 rollen en 3 rijen symbolen. Je hebt in totaal 15 vaste winlijnen en dat wil dus zeggen dat je deze niet zelf in hoeft te stellen. Iedere draai weer wordt er gespeeld met 15 winlijnen.

Symbolen op de fruitautomaat

Je kunt wel raden wel symbolen je tegen gaat komen op de rollen. Dit heeft namelijk alles te maken met lekkere taartjes. Hierbij is het goed om te weten dat de taartjes de premium symbolen zijn en de macarons zijn wat iets minder waard. Als je 5 taarten hebt dan krijg je tussen de 6x en 40x je inzet uitgekeerd.

Heb jij een Wild symbool gedraaid? Deze kan andere symbolen op de rollen vervangen. Maar dat is nog niet alles, deze is namelijk ook goed voor 40x je totale inzet. De macarons zijn allemaal 2x je inzet waard.

Bakers Treat Play N GO

Bonusspellen Baker’s Treat

Er zijn ook bonusspellen aanwezig. De eerste bonus die je tegen kunt komen op deze fruitautomaat is de Flower Power Spins. Deze bonus krijg je pas als je goed hebt gespaard. Wanneer je een volle rol met stacked symbolen van een taartje hebt gedraaid, heb je pas 1 van de 3 taartjes gespaard. Als je dan 3 dezelfde taartjes hebt gedraaid dan win je de Flower Power spins. Daarbij krijg je in totaal 3 gratis spins. Maar welke zijn dat en wat wil dat zeggen? Dit kan heel spannend worden. Kies jij de Cupcake Power? Dan krijg je iedere draai 2 identieke rollen. Bij de Blueberry Pie Power krijg je iedere draai 1 rol die volledig Wild wordt. Bij een Carrot Cake Power, zullen alle Carrot Cake symbolen veranderen in Wilds. Dan is er nog de Lemon Cheesecake Power en dan zullen alle Wilds uitklappen over de hele rol. Als laatste is er nog de Strawberry Sponge Power en dan zullen alle Macarons veranderen in dezelfde soort.

Er is nog een bonus die je tegen kunt komen en dat is de Bake Off Bonus. Eigenlijk kun je wel zeggen dat dit de hoofdbonus is van de fruitautomaat. Het levert je namelijk tussen de 5 en 10 gratis spins op met progressieve boosters. De bonus wordt geactiveerd wanneer dat je op iedere rol één van de taartjes hebt gedraaid. Let goed op want tijdens de Bake Off Bonus zijn er speciale krachten die vrijkomen van de taartjes. Deze booster blijven tijdens alle gratis spins actief. In totaal kun je tijdens de bonus maximaal 5.000x je inzet winnen.

Gratis of voor geld

Fruitautomaten kunnen vaak gratis en voor geld worden gespeeld. Het is belangrijk dat je weet dat je virtueel tegoed krijgt van een casino als je gratis wil spelen. Hierdoor kun je de spelregels eigen maken en je kunt de speelomgeving verkennen. Tijdens het gratis spelen loop je geen enkel risico om geld te verliezen. Bevalt het goed? Dan kan er altijd voor geld worden gespeeld. De minimale inzet op deze fruitautomaat is €0,15 per draai en maximaal €75. Je hebt zelf in de hand met welk bedrag je gaat spelen. Hierbij geldt echter wel dat hoe hoger jouw inzet, hoe hoger de uitbetaling is bij winst.